banner564

“İyi bir başlangıç istiyoruz”

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, geçen yıla göre daha iyi olduklarını belirtti

“İyi bir başlangıç istiyoruz”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig temsilcisi Serdarlı, geçen yıl yaşadığı sıkıntıyı yaşamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte, birbirlerini tanıma adına geçen yıldan daha iyi noktada olduklarının altını çizdi.

Planladığımız yerdeyiz
Sedat Devecioğlu yaptığı değerlendirmede sezon öncesi belirledikleri gerek transfer politikası gerekse hazırlık dönemi olarak planladıkları yere vardıklarını belirtti. Yurt dışı kampı dönüşünde eksik olan yerleri de giderdiklerini belirten genç teknik adam önlerinde bulunan iki haftada ise artık ligin ilk haftasında karşılaşacakları Doğan Türk Birliği maçının üzerinde duracaklarını aktardı.
Çekilen fikstür ve ligin ilk haftasında konuk edecekleri Doğan Türk Birliği maçı ile ilgili olarak demeç veren Sedat Devecioğlu, ligin ilk hafta karşılaşması olan Doğan Türk Birliği maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti. Her zaman için ligin ilk maçların zorluğuna dikkat çeken Sedat Devecioğlu, galibiyetle başlamanın kendi seyircileri önünde ayrı bir motive kaynağı olacağının altını çizdi. 

Takım direnci daha önemli
Faye’nin yeni sezonda aralarında olmayışının sorulması üzerine demeç veren Devecioğlu, belli dönemlerde Faye’yi arayacak olsalar da Faye’siz oynamaya alışmak zorunda olduklarını aktardı. Samory transferi ile daha fazla pas yaparak oynamayı düşündüklerini belirten Sedat Devecioğlu, lig içindeki takım direncinin daha fazla önemli olduğu bir sezon geçireceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474