banner564

“İyi işler yapacağız”

Yeni bir oluşuma giden Girne Halk Evinde Özarabacı umutlu konuştu

“İyi işler yapacağız”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Kayhan Hürdeniz'in başkanlığa gelişi sonrası takımın başına getirilen Teknik Direktör Mustafa Özarabacı ileriye umutlu bakıyor. Girne Halk Evi takımının geçen yıl son maç ligde kaldığını ancak ülke futbolu adına önemli bir camia olduğunu söyleyen Özarabacı, zamanı iyi kullanıp doğru işler yapacaklarının altını çizdi.

Ligde kalmak ilk hedef
Girne Halk Evi'nin geçen sezon sıkıntılı bir süreç yaşadığını aktaran Mustafa Özarabacı yeni sezon öncesi güçlü bir başkan ve güçlü bir yönetim anlayışı ile kolların sıvandığını aktardı. Kayhan Hürdeniz'in futbolculuk döneminin başarıya dayandığını, ayni şekilde iş yaşantısında da önemli bir kişilik olduğunu belirten Özarabacı başkanlık süresinde yine Hürdeniz'in doğru işler yapacağına dikkat çekti. Girne Halk Evi'nin köklü ve tarihi bir camia olduğunu hatırlatan Mustafa Özarabacı yaşadığı sıkıntılı süreçten kurtulma adına zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Yeni sezon öncesi hedefi ligde kalmak adına belirlediklerini ifade eden Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı önümüzdeki hafta itibari ile çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

“Zamanımız yeterli”
Yeni sezon öncesi birçok takımın çalışma başlattığının sorulması üzerine ise konuşan Mustafa Özarabacı, diğer takımlara göre biraz geride kaldıklarını ancak açığı kapatmak adına önlerinde süre olduğunu söyledi. Kadro anlamında eksiklerin takımda mevcut olduğunu belirten Özarabacı bu bağlamda takviye anlamında çalışma başlattıklarını söyledi. Yabancı ve TC’li oyuncu yanında kapasiteli yerli oyuncu bulmanın şart olduğunu da sözlerine ekleyen Mustafa Özarabacı çok iyi noktaya ve pozisyona gelmek için kolların sıvandığını aktardı. Girne Halk Evi'nin yılların takımı ve liglere damga vuran takım olduğunu da ifade eden Özarabacı kısa sürede istenilen kadroyu oluşturup yola çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474