banner564

Kaner projelerini hazırladı

Yenicami’de başkanlık için adaylığını açıklayan Kaan Kaner projelerini de açıkladı

Kaner projelerini hazırladı
banner598
Yenicami’de 22 Temmuz Çarşamba günü başkanlık seçimine tek aday olarak girecek olan Kaan Kaner, ikinci kez başkanlığı kabul etme nedenini sürdürülebilir bir kulüp yaratmak istediği için kabul ettiğini kaydetti. 

Kendi öz kaynaklarıyla başarı şart
Kaner yaklaşık 6 yıldır ellerinden gelen gayreti ortaya koyduklarını belirterek tek sıkıntısının işinden dolayı çok fazla vakit ayıramama olacağını kaydetti. 
Kaan Kaner, futboldaki yapılanma konusunda sürdürebilir, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışıyla kulübü kendi öz kaynaklarıyla başarıya taşımak istediklerini vurguladı.

Küçülme olmayacak 
Kaan Kaner, kulübün küçülmeye gideceği konusunda ise  “Biz büyük hedefler için daha düşük bir bütçe planladık” diyerek mevcut yapılanma ile sürdürülebilir bir yapının oluşamayacağını söyledi. 
Maddi kaynak konusunda belli kişilerin üzerine yük kaldığını bunun da çok adil olmadığını belirten Kaner , “Gerek fiziki gerekse de insan öz kaynağı yaratmak başlıca yapılması gerekenlerdir. Bunlar yanında büyük hedefler doğrultusunda yapmak istediklerimiz vardır, inşallah başarırız” diye konuştu. 

Turan Altay ile yollar ayrıldı
Kaan Kaner Turan Altay ile yola devam etmeyeceklerini ve bunu da kendisine söylediklerini belirterek “Hedeflerimiz doğrultusunda bizleri ileriki senelerde başarıya götürecek kendi öz kaynaklarımızdan faydalanmamız şarttır. Bu nedenle Emre Perçinci hocamızla çalışacağız. Seneye ise Sedat Devecioğlu ile çalışmak istiyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473