banner564

Karadağ’da beşli tarife 5-0

Lefke konuk ettiği Gençlik Gücü’nü farklı mağlup ederek play-out hattından uzaklaştı

Karadağ’da beşli tarife 5-0
banner598

 Stat: Lefke 16 Ağustos Stadı

Hakemler: Osman Özpaşa, Emine Yarkın, Mustafa Torun 
Lefke: Mehmet Özeralp, Arif, Aykut ( DK. 65 Vedat ), Yakup, Rahmi, Burak, Candy, Kasım, Allen, Çağrı, Yılmaz( DK 57. Mehmet Toros) .
Gençlik Gücü: Ferhat (DK.46 Seyit), Hakan, Ali, Gökhan, Uğur (DK 65. Yusuf), Hüseyin, Sezgin, Debola, Maiaye, Ahmet, Ndue( DK46.Abdullah).
Goller: DK.15 ve 70 Kasım, DK. 38 Yılmaz, DK 44.Hakan ( Kendi Kalesine ) DK.48 Burak.

Çağrı PEKÜN
K-Pet Süper Lig’de Lefke konuk ettiği Gençlik Gücü’nü farklı mağlup ederek; puanını 36 yapar iken misafir takım Gençlik Gücü 29 puanda kaldı. Gençlik Gücü’nün Play-Out sıralarından kutluma çabası Lefke karşısında sonuçsuz kaldı.
Maçın başlarında Lefke’nin atakları yoğun bir şekilde Gençlik Gücü sahasında yoğunlaştı. Gençlik Gücü bu atakları karşılamayı başardı.
DK:15 Gelişen Lefke atağında ceza alanı içinde topla buluşan Kasım sağ ayak içi ile kaleci Ferhat’ın yanından düzgün bir vuruşla yerden topu ağlarla buluşturmada zorlanmadı. Lefke 1-0 Gençlik Gücü
DK 24: Gençlik Gücü etkili gelen takımdı ve ceza alanına girerken yapılan vuruşta Lefke oyuncusunun eline çarptı ve saha bir anda karıştı. Tüm oyuncular yan hakem Emine Yarkın’ın yanına koştu Gençlik Gücü’lü oyuncuların haklı itirazı Emine Yarkın penaltı diye hareketlenmeyince; maçın hakemi Osman Özpaşa yan hakemi ile konuşması sonucu köşe vuruşuna hükmetti.
DK 25: Kullanılan köşe vuruşunda kafa vuruşunda top üst direkten gol çizgisini geçti diye yine Emine Yarkın’ın yanına giden Gençlik Gücü takımı oyuncuları maçın dördüncü hakemi Mehmet Malek tarafından uzaklaştırıldı. 
DK 38: Etkili olan Lefke misafir takımın kalesine gelirken. Gençlik Gücü oyuncusun yaptığı faulle serbest vuruş için topun başına Yılmaz geldi. Serbest vuruşu kullanan Yılmaz  topun baraja çarpması ile kaleci Ferhat’ın bakışları arasında ağlarla buluştu. Lefke 2-0 Gençlik Gücü 
DK 44: Golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi takım Lefke yapılan ortada Gençlik Gücü oyuncusu Hakan a çarpan top ağlarla buluştu ve ilk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı Lefke 3-0 Gençlik Gücü olarak sona erdi. 
İkinci yarıya iki değişikle başlayan misafir takım ilk yarıdaki oyununa oranla daha etkili oynadı. Ancak Lefke’nin golleri gelmeye devam etti.
DK 48: Ev sahibi ekipten farkı dörde çıkartan gol ceza alanı dışından güzel bir vuruşla Burak’tan geldi. Lefke 4-0 Gençlik Gücü
DK 54: Candy ceza alanı içinde yerde bulurken Kaleci Seyit sarı kart gördü. Maçın hakeminin kararı penaltı oldu. Kasım’ın kullandığı penaltı atışı direkten döndü ve Lefke bir golden oldu. 
DK 69: Günün başarılı oyuncularından Kasım yine sahneye çıktı ve güzel bir gol ile maçın sonucun ilan edecek golü kaydetti. Lefke 5-0 Gençlik Gücü.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Lefke Gençlik Gücü’nü 5-0 mağlup etti. 
Bu sonuçla Lefke puanını 36’ya çıkarırken Gençlik Gücü 29 puanda kaldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473