banner564

Karakter önemli

Zeki Taçsoy ciddi bir toparlanma sürecinde olduğu için Yeniboğaziçi’ni tercih ettiğini söyledi

Karakter önemli
banner598
Süleyman REBGE
Yeniboğaziçi’nin Değirmenlik Spor Kulübü’nden yeni transferi Zeki Taçsoy Yeniboğaziçi’ni tercih etme sebeplerini ve kendi hedeflerini açıkladı. Yeni takımını ciddi bir toparlanma süreci içinde oldukları ve bölge takımı olmasından dolayı tercih ettiğini söyledi.

“Bu ülkede futbol oynamak ciddi özveri ister”
14 yaşında MTG’nin altyapısında futbol oynadığını, sırasıyla MTG, Karşıyaka, Dumlupınar, Akıncılar, Değirmenlik ve şimdi de Yeniboğaziçi’nde oynamaya başladığını söylerken, bu ülkede milyarlarca para alsalar bile futbolcuların haklarının ödenmeyeceğini çünkü ailelerinden ve işlerinden zaman ayırıp futbol oynamaya çalıştıklarını aktardı. Günün yorgunluğu ile futbol oynadıklarını ve bunun da futbolcunun verimi düşürdüğünü söylerken, Yeniboğaziçi’ni ciddi bir toparlanma süreci içinde oldukları ve iş saatlerine uygunluğu nedeni ile tercih ettiğini söyledi.

“Kalıcı olan karakter ve insan ilişkileri”
Gelecek hedeflerinden de bahseden Zeki, “Futbol kalıcı değil. Kalıcı olan karakter ve iyi insan ilişkileridir. Çok şükür birçok büyük kulüpte oynadım. Amacım geçmiş kulüplerinde olduğu gibi karakter ve iyi insan ilişkilerini en üst seviyede tutmak ve art niyetli insanlara fırsat vermemektir” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473