banner564

Karıncaların liderlik keyfi 3-5

Lefke’de oynanan ve 3 penaltının verildiği karşılaşmada, Binatlı Yalova’yı mağlup etti

Karıncaların liderlik keyfi 3-5
banner598
YER: Lefke 16 Ağstos Stadı.
HAKEMLER: Kerem Eran-Şakir Aizoğlu-Doğan Elmalı
YALOVA: İrfan-Oliver Uche-Buğra-Reşat-Mithat(Veli dk.32)-Selçuk(Erkan dk.52)-Mahmut-Akafor-Yusuf-Ali-Kwame
BİNATLI:Yusuf-Reşit(Abdullah dk.60)-Taner-Erencan-Erbay-Mehmet-Kehinde-Evor J.Bello-Burak(Alaeddin dk.83-Murat(Çağdaş dk.69)-Kemal 
GOLLER: Dk.13, dk. 83 Akafor, dk.55 Uche Sunday(YALOVA), Dk.6 (pen), dk.15 (pen), dk. 46(Evor J.Bello), dk.9 Burak, dk. Kehinde(BİNATLI)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde haftaya lider giren Binatlı, aldığı galibiyetle bu haftayı da lider kapatmayı bildi.
  6. dakikada sol taraftan gelişen Binatlı atağında Mehmet topla birlikte Yalova ceza alanına girdi rakibi Mithat’ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Evor J.Bello Binatlı’yı 1-0 öne geçirdi.
  13. dakikada Yalova skora dengeyi getirdi. Gelişen Yalova atağında Yusuf’un sert şutu kaleciden döndü. Pozisyonu iyi takip eden Akafor topu ağlara yollayarak skoru 1-1 yaptı.
  15. dakikada Binatlı tekrar öne geçti. Sağ taraftan gelişen atakta Evor J. Bello 2 rakibini geçip yaptığı ortada Mehmet topla buluştu. Ali ile girdiği mücadelede yerde kalınca hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı yine Evor J.Bello kullandı ve Binatlı’ adına skoru 2-1 yaptı.
  26. dakikada sağ taraftan gelişen Yalova atağında Akafor’un kale önüne paralel kestiği topla Yusuf buluştu. Ancak boş pozisyonda Yusuf topu kalecinin kucağına atarak mutlak bir golü kaçırmış oldu.
  33. dakikada Binatlı’dan Murat’ın kullandığı serbest vuruşta Burak altı pastan kafa ile topu dışarı attı.
  39. dakikada Yalova’dan Buğra’nın kullandığı serbest vuruşta defansın uzaklaştıramadığı top Yusuf’un önünde kaldı. Fakat Yusuf yakın mesafeden topa kötü vurdu ve üstten dışarı gönderdi.
  46. dakikada gelişen Binatlı atağında Yalova ceza alanı içinde topla buluşan golcü Evor J. Bello topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve Binatlı’yı 3-1 öne geçirdi.
  49. dakikada fark Binatlı adına 3’e çıktı. Yalova ceza alanının hemen dışında bir serbest vuruş kazandı. Bu vuruşu kullanan Burak topu köşeden ağlarla buluşturunca skor da Binatlı adına 4-1 oldu.
  55. dakikada sol taraftan gelişen Yalova atağında Binatlı defansından seken topu önünde bulan Uche Sunday sert bir vuruşla topu ağlara yolladı ve skoru 4-2 yaptı. 
  69. dakikada Ali’nin pasında topla tek başına Binatlı ceza alanına giren Akafor, kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen ağır hareket edince araya giren kemal topu kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.
  71. dakikada fark yine 3’e çıktı. Gelişen Binatlı atağında rakip ceza alanı dışında topla buluşan Kehinde sert ve yerden bir vuruş yaptı. Kaleci İrfan’ın altından geçen top ağlara gidince skor da Yalova 3 Binatlı 5 oldu. 
  85. dakikada Mehmet, Yalova ceza alanında bu kez Reşat ile girdiği mücadelede yerde kalınca hakem 3’ncü kez penaltı noktasını gösterdi. Atışı yine Mehmet kullandı ancak İrfan gole imkan vermedi.
  90+1’nci dakikada Binatlı’dan Çağdaşın şutunda top kaleci İrfan’dan döndü. Dönen topa bu kez Mehmet vurdu top yine İrfan’dan döndü. Bu kez Alaeddin vurdu İrfan yine müdahale etti ve rakibine başka bir gol şansı tanımadı.
  Maç da bu skorla sona erdi ve Binatlı 21 puanla liderliğine devam ederken Yalova 8 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474