banner564

Karşıyaka haftalardan sonra galip

K-Pet Birinci Lig’de ilk devrenin son maçında Karşıyaka, konuk olduğu Göçmenköy deplasmanında yenik duruma düşmesine rağmen, kazanmasını bilerek 6 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

Karşıyaka haftalardan sonra galip
banner598
Stad: Atatürk Stadyumu
Hakemler: İhsan Payas, Ali Karahasan, Ozan Kel.
Göçmenköy: Hüseyin, Doğuş, Kemal, Mehmet Gezer, Mustafa (Dk-33 Cemal) Erin, Engin, Sabri (Dk-84 Emre), Arda, Beytullah, Mehmet Baykent.
Karşıyaka: Kemal, Mehmet Gürpınar (Dk-84 Yakup), Ertu, Olgun, Bayram, Salih (Dk-87 Ersin), Zafer, Hasan (Dk-90 Edip), Cengiz, Ayhan, Hüseyin Konyalıoğlu.
Goller: Dk-81 Mehmet Baykent (Göçmenköy), Dk-83, Dk-88 Cengiz Belet (Karşıyaka)
Kırmızı Kart: Dk-83 Doğuş (Göçmenköy)

HAMİT SAKALLI

Dk-31: Göçmenköy atağında genç Erin’in defansın arkasına gönderdiği topta bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Arda’nın vuruşunu kaleci Kemal önledi.
Dk-41: Ceza yayı üzerinde kazanılan serbet atışta topun başına geçen Cengiz’in şutu yandan az farkla auta gitti.
Dk-46: Mehmet Baykent’in rakibi ile girdiği mücadele sonrası kazandığı topu Arda’ya aktardı. Arda’nın sol çaprazdan şutu üstten auta gitti.
Dk-52: Karşıyaka atağında Zafer’in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Salih topu yandan auta gönderdi.
Dk-81: Sağ çaprazdan kazanılan serbest atışta Sabri’nin ortasına iyi yüksleen Mehmet Baykent kafa ile topu ağlata gönderdi. (1-0)
Dk-83: Karşıyaka atağında defansın arkasına atılan topa hareketlenen Salih, Doğuş’un müdahalesi ile yerde kaldı. Doğuş hakem tarafından direk kırmızı kart ile oyun dışına gönderildi. Bu pozisyon sonrası kazanılan serbest atışta topun başına geçen Cengiz güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. (1-1)
Dk-88: Hızlı gelişen Karşıyaka atağında soldan Hasan’ın ortasında altı pas üzerinde topla buluşan Cengiz topu ağalara gönderdi. (1-2)
Karşılaşmada geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karşıyaka üç puanı alan takım oldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473