banner564

Kartal fark attı 6-0

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası ilk tur maçında Yenicami Doğancı’yı yenerek ikinci tura yükseldi

Kartal fark attı 6-0
banner598

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Evren Karademir, Enver Kalkın, Mehmet Özkan, Ozan Kel 
Yenicami: Ozan, Eray, Emin, Salih, Faruk, Behiç(68’Ünal), Mehmet Altın, Tansel(46’Osman Şanverdi), John Okoli, John Ebuka, Oladele(52’Yasin) 
Doğancı: Adnan, Necip, Hüseyin Alaçalı, Uğur, Hasan(65’Emre), Mehmet Kum, Salih Oyal, Muhammet(58’Cemal), Salih Düzbeyaz, Mustafa Uluboy, Tuğrul(46’Hüseyin Topaloğluları)                                         
Goller: 8’Mehmet Altın, 11’Tansel Ekingen, 27’Farouk Dadzie, 50’John Ebuka, 60’Eray Osman Halil, 65’Salih Güvensoy (Yenicami) 

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası ilk tur karşılaşmasında Yenicami, konuk ettiği Doğancı’yı 6-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Siyah beyazlılara Doğancı karşısında galibiyeti getiren golleri Mehmet Altın, Tansel, Farouk, John Ebuka, Eray ve Salih Güvensoy kaydetti.
Başkent temsilcisi Yenicami, ligde olduğu gibi kupada da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Siyah beyazlılar, Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası ilk tur karşılaşmasında konuk ettiği Birinci Lig ekibi Doğancı’yı farklı mağlup etti. Başkent temsilcisi karşılaşmanın ilk yarısını Mehmet Altın, Tansel Ekingen ve Farouk’un golleri ile 3-0 önde tamamladı. İkinci devrede oyun ve skor üstünlüğünü elinde bulunduran Yenicami, John Ebuka, Eray ve Salih Güvensoy ile 3 gol daha bularak maçı 6-0 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473