banner564

Kartal ikinci devreye hazır

İlk devreyi lider tamamlayan ve şampiyonluğun en güçlü adayı olan Yenicami ikinci devre hazırlıklarını tamamladı

Kartal  ikinci devreye hazır
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig’in ilk yarısını en yakın rakibine 9 puan fark atarak namağlup bir şekilde lider tamamlayan Yenicami antrenörü Turan Altay iyi bir hazırlık dönemi geçirerek ikinci yarıya tamamen hazır olduklarını açıkladı.

İyi bir kamp süreci geçirdik
Turan Altay yaptığı açıklamalarda iyi bir kamp süreci geçirdiklerini ve hazırlık karşılaşmalarını da tamamladıklarını ve artık tümüyle ikinci devre kendi evlerinde oynayacakları Lapta karşılaşmasına konsantre olduklarını belirtti. 

Rakibin ismi ve konumu önemli değil
Yenicami teknik direktörü Turan Altay, kendileri için rakibin isminin veya ligdeki konumunun önemli olmadığını, tek amaçlarının 3 puan alarak ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak olduğunu vurguladı.

Hedef seri galibiyetler
Turan Altay, Lapta karşılaşmasına mental ve fiziksel olarak hazır olduklarını ve Perşembe günü son bir idman gerçekleştirerek bu maç için son provayı da yapacaklarını belirtti. Ayrıca ikinci devreye galibiyetle başlayıp bunu devam ettirerek bir seri oluşturmayı ve bu seri sonucunda şampiyonluğu garantilemek istediklerini belirten Turan Altay, bunu yapabilecek güce sahip olduklarına inandığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473