banner564

Kartal uzatmada uçtu

Sezon öncesi oynanan Süper kupa finalini rakibi Mormenekşe’yi uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup eden Yenicami kazandı

Kartal uzatmada uçtu
banner598
YER: Lefke 16 Ağustos Stadı
HAKEMLER: Mehmet Sezener, Hakan Ünal, Turgay Misk
YENİCAMİ: Yusuf, Erbay, Andrew, Neval, Emre(DK 59 Cenker), Halil(DK 120 Okan), Arol, Uğur, Mehmet Altın(DK 107 Mahmut), Adil, Ünal.
MORMENEKŞE: Devrim, Hüseyin, Yusuf, Hasan, Abdullah, Can, Ali Bayır(DK 75 Eren), Sami(DK 103 Hasan Aksoy), David, Cemil, Kaan(DK 112 Ramazan).
KIRMIZI KART: DK 78 Uğur, DK 106 Arol(Yenicami). DK 90 Hüseyin Özbaysal(Mormenekşe).
GOL: DK 100 Halil (Yenicami).

Beyzade ÜNALMIŞ 
Futbolda sezon Süper Kupa karşılaşmasıyla açıldı. Süper Kupa’yı Mormenekşe’yi uzatmalarda 1-0 yenen Yenicami kazandı.
Lefke 16 Ağustos Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Yenicami 100. dakikada Halil’in ayağından bulduğu golle Yenicami kazandı. Yenicami’nin karşılaşmayı 9, Mormenekşe’nin ise 10 kişi tamamladığı maçta, Yenicami’den Uğur ve Arol, Mormenekşe’den ise Hüseyin Özbaysal kırmızı kart gören isimler oldu.
10.dk: Hızlı ve organize gelişen Mormenekşe atağında David’in ara pasında Sami’nin vuruşunu önce kaleci Yusuf, sonrasında ise savunma uzaklaştırdı.
 16.dk: Çok adamla gelişen Mormenekşe atağında Yenicami ceza alanı dışına açılan topa Can Özsoy’un yaptığı sert vuruşu kaleci Yusuf kornere çelmeyi başardı.
20.dk: Cemil ile sol kanattan gelişen bir başka Mormenekşe atağında Cemil’in ceza alanı dışına kestiği ortaya Sami’nin sert ve düzgün vuruşunu kaleci Yusuf kornere çelmeyi başardı.
29.dk: Ceza alanı dışından David’in rakibinden sıyrılıp yaptığı vuruş direğin yanından az farkla auta gitti.
63.dk: Mormenekşe kontra atağında Sami Yahat’ın kendi yarı sahasından alıp götürdüğü top sonrası ceza alanı içerisinde yaptığı vuruşu kaleci Yusuf yatarak önlemeyi başardı.
77.dk: Cemil’in bireysel çabası sonucu başlayan Mormenekşe atağında, bu oyuncunun ara pasında Sami Yahat kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşu direğin dibinden auta gitti.
 86.dk: Sol çaprazdan Cemil’in ortasında arka direkte David’in boş pozisyonda kafa vuruşu üstten auta gitti.
87.dk: Bu kez sol kanattan ceza alanına giren Sami’nin yaptığı vuruşu kaleci Yusuf bir kez daha kontrol etmeyi başardı. 
Karşılaşmanın normal süresi golsüz eşitlikle tamamlanınca maç uzatmaya gitti.
100.dk: Yenicami takımının kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştıramadığı topu filelere gönderen isim Halil oldu.1-0
117.dk: Kalabalık gelişen Mormenekşe atağında Eren’in ceza alanı dışından vuruşunu kaleci Yusuf önledi.
Karşılaşmayı 1-0 kazanan Yenicami kupanın sahibi oldu.
Karşılaşma sonunda düzenlenen ödül töreninde Yenicami’ye kupa ve madalyaları Başbakan Ömer Kalyoncu ve Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu tarafından verildi.


Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474