banner564

Kartal'a Almanya'da sürpriz

Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurt dışı kamp çalışmalarının ilk etabı için Almanya'ya gitti

Kartal'a Almanya'da sürpriz
banner598
Beşiktaş 16 Temmuz'a kadar sürecek olan ilk etap kamp çalışmaları için Almanya'ya ulaştı. Siyah beyazlı kafile yoğun yağmur ve dolu yağışı nedeniyle konaklayacağı otele girmekte zorlandı.
Özel uçakla Paderborn Havalimanı'na inen siyah-beyazlı kafile, piste giren otobüse bindi. Beşiktaş teknik heyeti ve futbolcuları görmek için havalimanına gelen siyah-beyazlı taraftarlar, bu duruma tepki gösterdi.
Takımının uçaktan otobüse geçişi sırasında ise teknik direktör Şenol Güneş, taraftarın sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.
Beşiktaş kafilesi daha sonra Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında 16 Temmuz'a kadar sürecek kamp boyunca kalacakları Hotel Klosterpforte'ye geçti.
Kafilenin otele gelişi sırasında yağan sağanak yağmur ve şiddetli dolu nedeniyle otelin önünde bekleyen taraftarlar ve basın mensupları zor anlar yaşadı.
Beşiktaş kafilesi kamp yapacağı otele geçerken, siyah-beyazlılar Almanya kampındaki ilk antrenmanını akşam saatlerinde basına açık gerçekleştirecek.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474