banner564

Kartaldan iki pençe 2-0

Lider Yenicami konuk ettiği MTG’yi golcü futbolcusu John’un 2 golüyle mağlup ederek liderliğine devam etti

Kartaldan iki pençe 2-0
banner598

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Malek-Zekai Töre-Hüseyin Özaşık
YENİCAMİ: Yusuf-H.Sadıklar-Erbay-Halil-Çağdaş-Mehmet-Ünal-Moses(M.Altın dk.46)-John-Hascan-Ömer(Emin dk.70)
M.TÜRK GÜCÜ: Türkkan-Lewes-Can-Sami(Uvan dk.85)-H.Kayalılar-Erol-Uğur-Yasin-İ.Kabore-Mehmet Gürlü-M.Çil
GOLLER: Dk. 40 ve 81 John Ebuka(YENİCAMİ)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin 9. haftasının açılış maçında Yenicami konuk ettiği Mağuısa Türk Gücü’nü 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü.
 6. dakikadaki Yenicami atağında Moses’in pası ile rakip ceza alanına giren John kötü bir vuruş yaparak topu dışarı attı.
 25. dakikada gelişen M.Türk Gücü atağında Halil Uçar’ın uzaklaştıramadığı topu alan İ.Kabore’nin ceza alanı içinden müsait pozisyondaki vuruşu üstten dışarı gitti.
 40. dakikada Yenicami öne geçti. Bu dakikada Ömer’in sol taraftan topla birlikte son çizgiye kadar indi. Geriye çıkardığı topu John önce göğsü ile düzeltti, sonra düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı ve Yenicami’yi 1-0 öne geçirdi.
 45+’inci dakikada John’un pasında kaleci Türkkan ile karşı karşıya kalan Ünal’ın vuruşunda top kaleciye de çarparak kornere gitti. Kornerden sonuç alınamadı.
 60. dakikada gelişen Yenicami atağında Çağdaş sol taraftan ceza alanına girdi. Kale içerisine göndermek istediği topu kaleci Türkkan kontrol etmek isterken elinden kaçırdı. Seken top direk dibinden kornere gitti. Kornerden gelen topta bu kez Türkkan başarılıydı.
 72. dakikadaki Yenicami atağında Ünal’ın kaleye 25 metreden sert şutunu kaleci aynı güzellikte kornere atarak rakibine ikinci gol şansını tanımadı.
 81. dakikada fark 2’ye çıktı. Günün başarılı adamı John aldığı topla Mike ve Can’ın müdahalelerine rağmen kaleci ile karşı karşıya kaldıktan sonra sert ve düzgün bir vuruşla Yenicami adına skoru 2-0 yaptı.
 Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Yenicami bu galibiyetle dün akşam adına en yakın rakibi ile arasındaki 5 puan farkı korumuş oldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474