banner564

Kartal’ın konuğu Karabük

Beşiktaş, Vodafone Arena’daki galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Kartal’ın konuğu Karabük
banner598
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında bugün Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.
Ligin ilk iki haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenip, Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak 4 puan toplayan siyah-beyazlı takım, yarınki maçı kazanıp, Vodafone Arena'daki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.
Beşiktaş, Vodafone Arena'nın hizmete girmesinin ardından sahasında geçen sezon Bursaspor'u 3-2, Kayserispor'u 4-0, Osmanlıspor'u da 3-1 yenmişti. Siyah-beyazlı takım bu sezon evindeki ilk karşılaşmasında ise Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 üstünlük sağladı.
Siyah-beyazlılar ile Kardemir Karabükspor arasındaki mücadele saat 21.15'te başlayacak. Maçı hakem Serkan Çınar yönetecek. 

Yeniler forma bekleyişinde
Beşiktaş'ın transferin son günlerinde kadroya dahil ettiği oyuncular yarınki maç için teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek.
Daha önce transfer edilmesine rağmen lisansı yetişmediği için Atiker Konyaspor karşısında forma giymeyen Anderson Talisca'nın yanı sıra Caner Erkin, Vincent Aboubakar, Gökhan İnler, Güneş'in şans vermesi halinde ilk kez siyah-beyazlı formayla resmi maça çıkacak.
Beşiktaş altyapısından yetişen ve Almanya'nın Leipzig takımına transfer olan ancak bu sezon için kiralık olarak kadroya yeniden dahil edilen Atınç Nukan da uzun bir aradan sonra eski takımının formasını giymenin heyecanını yaşayacak.
Fenerbahçe'den transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle henüz lig maçlarında forma giyme fırsatı bulamayan Gökhan Gönül'ün de ilk maçına çıkması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2016, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474