banner564

Katılım yoğun olacak

Plaj da gözler, 3. Zafer Kupası Turnuvasına çevrildi

Katılım yoğun olacak
banner598
Son iki yıldır ülkemizde gerçekleştirilen TVF Pro 2015 Plaj Voleybolu Şamapiyonası etablarından olan  Lefkoşa Zafer Kupası Etabı bu yıl yine büyük bir heyecan ile izlenecek. Ülkemizde gerçekleştirilen en önemli oragnizasyonların başında gelen bu şampiyonada 3 gün boyunca sporseverleri voleybola doyuracak.
Türkiye Voleybol Federasyonu Pro 2015   3. Zafer Kupası Lefkoşa Etabı 18-20 Ağustos Tarihlerinde Lefkoşa Beach Volley Arena da gerçekleşecek. Bu büyük organizasyon için hazırlıklar devam ediyor.Yaklaşık 30 Takımın şampiyonada mücadele edeceği organizasyon 3 gün boyunca devam edecek.
Final karşılaşmalarının NTV Spor dan naklen yayınlanacak olan Pro 2015  3. Zafer Kupası Etabında birçok ünlü sporcu mücadele eddecek. Ülkemizden de 10 takımın katılım göstereceği turnuvanın hayli heyecanlı geçmesi bekleniyor.
Kaya “ Ülkemizde bir kez daha böylesine kapsamlı ve anlamlı bir organizasyonun düzenlemek ülke sporu açısından son derece önemli bir hususdur. Plaj Voleybolunda son yıllarda büyük oragnizasyonlar içerisinde yer alan sporcularımız gözle görülen bir ilerleme kaydettiği açıktır. Bu yılda 20 ye yakın sporcumuz bu organizasyonda yarışma şansına sahip olacaktır. Bu organizasyonun düzenlenmesinde katkı koyup emeği geçen herkese ülke sporu adına teşekkür eder , bütün spor severlerimizi bu güzel organizasyonu izlemeleri için Lefkoşa Beach Volley Arena ya davet ediyoruz. 

Transfer de 3  İmza Atıldı
Voleybol da devam eden transfer döneminde bugün 3 imza atıldı. DAÜ den Salih Hekimoğlu Vakıflar Spor Kulübüne ,Hüseyin Birşan ise YVBSK ne tarnsfer oldu. Fahri Serdahoğluları Vakıflarda YEBVK ye transfer olan diğer sporcu oldu. 
Voleybol da tarnsfer dönemi 15 Ağustos Cumartesi saat 13.00 de sona erecek. Transfer gerçekleştirecek olan sporcular bu tarihe kadar işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474