banner564

Kaylan 4’üncü Dan'a yükseldi

Kickboks'un başarılı Sporcu ve Antrenörlerinden Recep Kaylan Kickboks’ta ustalığın göstergesi olan Dan sınavında başarılı olarak Siyah Kuşak 4. Dan'a yükseldi.

Kaylan 4’üncü Dan'a yükseldi
banner598
Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu tarafından önceki gün düzenlenen 17. Kick Boks Siyah Kuşak Sınavında 70 ve üzeri puan alan üç sporcu ve antrenör bir üst Dan'a yükselme başarısı gösterdi.
Lefkoşa Federasyon Antrenman Salonu'nda yazılı ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen sınavda 70 ve üzeri puan alan Ali Avcu ile Rıza Bulduk Siyah Kuşak 3. Dan'a terfi ederken, başarılı Sporcu ve Antrenör Recep Kaylan Siyah Kuşak 4. Dan'a yükseldi. Recep Kaylan son olarak ülkemizde gerçekleştirilen ISKA Dünya Şampiyonası'nda ringde mücadele etmiş ve başarılı sonuçlar elde etmişti.
Bu arada geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen 36. Kickboks Renkli Kuşak Sınavı'na katılamayan sporcular için düzenlenen telafi sınavının da sonuçları açıklandı.   Disiplin, sözlü ve uygulamalı olarak yapılan kuşak sınavı sonunda 60 ve üzeri puan alan 9 sporcu başarılı olarak bir üst kemere terfi etti. 

Bir üst kemere terfi eden sporcuların isimleri ve terfi ettikleri kuşak dereceleri şöyle:

1. Pembe Kadiroğlu   Sarı  Kuşak
2. Tuğçe Çelen Sarı Kuşak
3. Yağmur Hazar Sarı Kuşak
4. Nihan Fikri Yeşil Kuşak
5. M. Recep Seyhan Yeşil- Mavi Kuşak
6. Doruk Yapıcı Mavi  Kuşak
7. Sara Cansu Demir Mavi - Turuncu Kuşak
8. Baran Gürel Turuncu Kuşak
9. Göktürk Biner Turuncu - Kahve Kuşak

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473