banner564

Kaymak gibi

Ligdeki ilk deplasman galibiyetini Değirmenlik karşısında elde eden Küçük Kaymaklı, Binatlı’yı bekliyor

Kaymak gibi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Deplasmanda aldığı Değirmenlik galibiyeti sonrası, keyifli bir haftayı geride bırakan Başkent temsilcisi Küçük Kaymaklı’da, gözler Pazar günü oynanacak olan Binatlı karşılaşmasına çevrildi. 
Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Hakan Sermaye, Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte, deplasmanda geriye düşmelerine rağmen, kazanmanın ilerisi için oldukça önemli olduğunu aktardı. 
Takım olarak kazanmak adına ne gerekli ise Değirmenlik karşısında yapıldığını aktaran Sermaye, Binatlı karşısında ise yine iyi işler yapmak istediklerini vurguladı.

Baskıya karşılık vermeliyiz
Değirmenlik kaşısında gördükleri baskıya karşılık vermenin önemine değinen Hakan Sermaye, bunun ilerleyen süreçte baskı görmeden yapmaları gerektiğini belirtti. 
Maçın hemen başında geriye düşmelerine rağmen, oyuna erken dönmelerinin önemine dikkat çeken Hakan Sermaye, takım olarak istenilenin Değirmenlik karşısında fazlası ile yapıldığını vurguladı. Kaleci Hasan, Mustafa Yaşınses ve Zoku’nun liderlik anlamında ön plana çıktıkları bir maç olduğunu belirten Hakan Sermaye, bu kalitede olan isimlerin ise bu maçlarda öne çıkmasının takıma her zaman pozitif yansıdığını belirtti.

Kazanırsak kaymak gibi
Pazar günü karşılaşacakları Binatlı maçına değinen Hakan Sermaye, kazanmaları halinde galibiyetin oldukça iyi geleceğine vurgu yaptı. 
Ligin lideri ve yenilgisiz takımını ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Hakan Sermaye, iyi bir seyirci önünde oynaması durumunda ise futbol şöleni yaşanmaması adına hiçbir nedenin olmadığını belirtti. Binatlı maçını kazanmak için iyi bir hafta arası geçirmek zorunda olduklarını aktaran Hakan Sermaye, Değirmenlik maçını artık geride bıraktıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473