banner564

Kaymaklı hedefini açıkladı: Şampiyonluk

Yeni sezon öncesi basınla bir araya gelen Kaymaklı yönetimi yaşanan süreçle ilgili basını bilgilendirdi

Kaymaklı hedefini açıkladı: Şampiyonluk
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Başkent temsilcisi Küçük Kaymaklı Cuma akşamı kulüp binasında yemekli basın toplantısı düzenledi. Başkan Hasan Tosunoğlu ve Yönetim Kurulu’nun katıldığı toplantıda basına bilgi veren başkan Tosunoğlu ve yönetim kurulu gündeme dair soruları da yanıtlayarak basını bilgilendirdi. Yeni sezondaki projeleri hakkında bilgi veren Tosunoğlu, ilerleyen süreçte ülkenin en iyi ve en gösterişli kulüp binasına sahip olacaklarını vurguladı.

Basın bizim için son derece önemli
Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Hasan Tosunoğlu konuşmasına katılan basın mensuplarına teşekkür ederek başlarken, yeni dönemde yine basın mensupları ile güzel zaman geçirme düşüncesinde olduklarını belirtti. Spor basınının ülke sporunun olduğu gibi kendilerinin de ihtiyacı olduğunu, haber ve her türlü aktiviteyi spor kamuoyuna aktarma adına basının önemli olduğuna dikkat çekti. Yeni sezonda basın ve değerli basın mensupları ile güzel bir birliktelik geçirme arzusunda olduklarını belirten Tosunoğlu, basına her konuda yeni sezonda zaman ayıracaklarını hatırlattı. Küçük Kaymaklı camiası ile ilgili her haberi basın ile paylaşacaklarını belirten K.Kaymaklı Kulüp Başkanı Hasan Tosunoğlu, bu haberleri ikinci bir ağızdan değil birinci ağız olan kendilerinden duymalarının daha doğru olduğunu, bunun da yeni süreçte böyle olacağını söyledi. Basın sözcüsü Burcu Sertbay ile belli dönemlerde birlikte olunacağını da hatırlatan Tosunoğlu, basının Kaymaklı camiasına bir telefon kadar yakın olduğunun altını çizdi.

Çağrı ve Mete süreci
Kaleci Ufuk, Çağrı ve Cihangir oyuncusu Mete sürecini de değerlendiren Başkan Hasan Tosunoğlu, bu üç isimle ilgili sürecin bu hafta arasında netleşeceğini belirtti. Tosunoğlu, Çağrı konusunda ise kararı verecek olan kişinin Ali Başman olduğunu söyledi. Musa Şanlıer ile Çağrı’nın konumunun geçmiş süreçte aynı olduğunu belirten Tosunoğlu, Musa ile sorunların giderildiğini, Çağrı konusunda ise ayni süreci beklediklerini aktardı. Cihangir oyuncusu Mete ile ilgili olarak da açıklama yapan Hasan Tosunoğlu, Mete ile ilgili olarak Cihangir Kulübü’ne parasal olarak son tekliflerini yaptıklarını, bunun yanında ise kulüp olarak belirledikleri isimleri ise kiralık olarak anlaşma durumunda verebileceklerinin altını çizdi.

Salih Sakallı ve Serhat Ertürk’ün konumu bellidir
Camia adına geçtiğimiz günlerde aralarına dönen Salih Sakallı ve Serhat Ertürk adına ise açıklama yapan Akay Aşina, bu iki değerli isim gibi ilerleyen dönemde önemli birçok ismin aralarına gelebileceğini aktardı. Serhat Ertürk ve Salih Sakallı’nın gelişi ile ilgili olarak art niyet aramanın yersiz olduğunu belirten Aşina, iki ismin de kulüpte bulunacakları görevlerinin belli olduğunu söyledi. Serhat Ertürk’ün alt yapının başında olacağını belirten Aşina, Salih Sakallı’nın ise danışman ve şubeler arası koordinatör görevi yapacağını açıkladı.

Atakan ile uyum sorunu yaşadık, sponsorlukta artış var
Küçük Kaymaklı Kulübü adına önemli bir isim olan Buran Atakan’ın istifa gerekçesini de basına açıklayan Kulüp başkanı Hasan Tosunoğlu, Atakan ile yönetimsel olarak belli fikirlerde uyuşamadıklarını bu nedenle ise Buran Atakan’ın görevi bıraktığını söyledi. Buran Atakan’ın yönetimin verdiği belli kararlarda anlaşamadıklarını aktaran Tosunoğlu, Atakan’ın istifasının ise kendisine Ali Başman tarafından geldiğini söyledi. Yeni sezona dair sponsorluk konusuna da değinen Hasan Tosunoğlu, yeni sezon öncesi bir çok yeni sponsorluk anlaşması olduklarını, bu nedenle yeni sezonda 600.000 TL’lik sponsor geliri olacağını söyledi.

En büyük hedefimiz tesisleşme
Yeni dönemde olmazsa olmazları arasında tesisleşmenin olduğunu belirten Kulüp Başkanı Hasan Tosunoğlu, hem sentetik saha olarak hem de kulüp binası olarak çalışmalarının başladığını belirtti. Şht. Hüseyin Ruso stadının yanında bulunan noktaya sentetik saha yapımı için çalışma başlattıklarını belirten Tosunoğlu,  iki veya iki buçuk ay sonra sahanın hazır hale geleceğini söyledi. Saha ile birlikte ayni noktaya derslik planları olduğunu belirten Tosunoğlu, hem alt yapının hem de A takımın bu tesisten iyi bir şekilde faydalanacağını belirtti. Mevcut kulüp binasının arkasına ise yeni bir proje olduğunu belirten Hasan Tosunoğlu, bitmesi halinde ülkenin en iyi kulüp binasının kendilerine ait olacağına vurgu yaptı.

Hedef şampiyonluk
Sözlerine yeni sezondaki hedefleri ile ilgili olarak konuşarak son veren Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Hasan Tosunoğlu, hedefin yeni sezonda şampiyonluk olduğunu aktardı. Bunun çok net olduğunu belirten Tosunoğlu, bu yönde takımı oluşturma adına çalışmaların sürüdüğünü özellikle yabancı konusunda ülke standartlarının üzerinde 2 oyuncunun kısa süre sonra ararlında olacağını belirtti. Yerli konusunda yine çalışmaların olduğunu belirten Tosunoğlu, önlerinde bulunan zamanı ise en iyi şekilde değerlendirerek yeni sezona giriş yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473