banner564

Kaymaklı kendine güveniyor

Fırat Canova, rakipleri Cihangir’in ligin iyi ekibi olduğunu fakat kendi evlerinde oynayacakları karşılaşmayı kazanacaklarını belirtti

Kaymaklı kendine güveniyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Ligin ilk haftasını Mağusa Türk Gücü karşısında aldığı galibiyet sonrası 3 puanla tamamlayan, şampiyonluk adayı Küçük Kaymaklı, Cihangir karşısında yine kazanıp yola kayıpsız devam etmek istiyor. Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, MTG karşısında özellikle ikinci yarıdaki futboldan memnun olduğunu, o oyun anlayışını  90 dakikanın geneline yaymaları gerektiğini belirtti.

Yeni bir takımız
Yeni bir takım olduklarının unutulmaması gerektiğini belirten Fırat Canova, ilk beş haftaya fazlasıyla önem verdiklerini belirtti. Canova yaptığı değerlendirmede,taşların henüz yerine oturmadığı kelimesi yerine, hazır olmayan oyuncuların olduğu terimini kullanmanın daha doğru olduğunu aktardı. İlk beş hafta sonunda daha iyi noktalara gelebileceklerini de belirten tecrübeli Teknik Adam, o noktaya kadar kayıpsız gelmek istediklerinin de altını çizdi.

Cihangir iyi bir ekip
Ligin ikinci haftasında karşılaşacakları Cihangir maçına da değinen Fırat Canova, Cihangir’in iyi bir ekip olduğunu, ligde de her zaman aldıkları konumla bunu gösterdiklerinin altını çizdi. Mağusa Türk Gücü maçında mağlup oldukları bölümlerde, özellikle saha içerisindeki yardımlaşma yanında, oyuncuların birlik ve beraberliğine de değinen Canova, bunun ilerleyen dönemlerde yine sürmesini istedi. Çağrı’nın ayağında şu an için sorun olduğunu belirten Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova, maç gününe kadar bu oyuncunun hazır olması için çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474