banner564

Kazanan şimdiden belli

47. Geleneksel İskele Festivali, kültürün yanı sıra sportif etkinliklere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Kazanan şimdiden belli
banner598
 ‘Minikler Halı Saha Futbol Turnuvası’ da yine kıyasıya mücadelelere sahne oluyor. Her yıl, Gençler Birliği Spor Kulübü’ne yıllarca hizmet vermiş olan merhum kişilere ithafen yapılan turnuva bu yıl Merhum Ali Kılıç anısına düzenleniyor. Üstelik turnuvanın kazananı da şimdiden belli, ‘dostluk…’ 

Turnuvanın açılışını oğlu Cemal Kılıç yaptı
Anavatan Parkı Halı Sahası’nda gerçekleşen açılışa İskele Belediyesi Asbaşkanı Mahmut Yılmazoğulları ile Belediye Meclis Üyesi, spor komitesi başkanı Seymen Yılmaz’ın da katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Ali Kılıç’ın oğlu Cemal Kılıç yaptı.

Minikler Halı Saha Futbol Turnuvası 
İskele Belediyesi’nin sponsorluğunda, Larnaka Gençler Birliği himayelerinde bu yıl Merhum Ali Kılıç anısına düzenlenen Minikler Halı Saha Futbol Turnuvası Festival kapsamında final karşılaşmaları ile son bulacak. 

İlk maç berabere
Turnuvanın ilk gün maçlarında A Grubu’nda mücadele eden takımlar Larnaka Gençlerbirliği Spor Kulübü ile Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü karşı karşıya geldi. İlk ve ikinci yarı toplam 50 dakikanın sonunda maç, 2-2 berabere bitti. 

İlk galibiyet Geçitkale’nin
Turnuvanın ilk gün galibi ise Geçitkale Günay Spor Kulübü oldu. B Grubu’nda rakibi Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nü 7-2 mağlup etti. 

Turnuva, final karşılaşmaları ile son bulacak
47. Geleneksel İskele Festivali’nde bu yıl merhum Ali Kılıç anısına düzenlenen ‘Minikler Halı Saha Turnuvası’nın kazananları ise final karşılaşmaları ile belli olacak. İlk 4’e giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473