banner564

Kendi içinde çözsünler

Meriç Erülkü, Serdarlı maçı sonrasında Çetinkaya’nın da işin içine çekilmeye çalışıldığını söyledi

Kendi içinde çözsünler
banner598
Çetinkaya kulüp başkanı Meriç Erülkü Serdarlı maçı sonrasında ortaya atılan iddialarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Çetinkaya Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen basın toplantısında maç öncesi ve maç sırasında ve maç sonrasında yaşananları anlatan Meriç Erülkü ortaya atılan iddialara da cevap verdi.

“Serdarlı sorunu kendi içinde çözsün”
Meriç Erülkü ortaya atılan iddialarla Çetinkaya kulübünün yakından uzaktan ilgisi olmadığını belirterek “Serdarlı suçu başka yerde arayacağına kendi içinde çözsün. Bizim hiçbir olayla ilgimiz yoktur. Olayın içine çekilmeye çalışılıyoruz” dedi.

“Mucizevi şekilde kümede kaldık”
Erülkü, Serdarlı maçına küme düşmeyi kabullenerek gittiklerini belirterek gelişen olaylar sonrasında da mucizevi bir şekilde ligde kaldıklarını hatırlatarak “Eğer biz tahkime başvurup kulübün hakkını aramasaydık basın bizi ön sayfadan verecek ve ’80 yıllık kulübü küme düşürdüler’ diye yazacaktı. Bizim tahkime başvurumuz KTFF Yönetim Kurulu’nun tüzüğü uygulamadığı yönündeydi. Kim olsa bu şansı kullanırdı” dedi.

Kendi kendilerini suçluyorlar
Serdarlı kulüp başkanının ortaya attığı iddiaların Serdarlı cephesini suçladığını belirten Erülkü “Başkan olarak eğer kulübün içinden birilerini veya futbolcuları suçlarsanız siz sorunu kendi içinizde çözmelisiniz” dedi.

Ben olsam herkesi disipline verirdim
Çetinkaya kulüp başkanı Meriç Erülkü “Bu olay Çetinkaya’da olmuş olsaydı önce yöneticileri sonra şüphelendiğim futbolcuları disiplin kuruluna sevk ederdim. Sonra da Futbol Federasyonu’na başvurur gerekirse lisanslarını askıya aldırırdım” dedi.

Çetinkaya’yı da işin içine çekmek istiyorlar
Çetinkaya Kulüp Başkanı Meriç Erülkü Serdarlı’nın kendi yaptığı hatasını Çetinkaya’yı da işin içine çekerek kapatmaya çalıştığını belirterek “Serdarlı bizi bu olaylara karıştırmaktan vazgeçsin. Kendi içinde sorun varsa kendi içinde sorunları çözsün” dedi.

Hakaret davası açabiliriz
Meriç Erülkü Serdarlı cephesinden son günlerde Çetinkaya kulübünü küçük düşürücü aşağılayıcı ve hakarete varan açıklamaların çoğaldığını belirterek “bunları tek tek dosyalıyoruz. Böyle devam edilirse hakaret davası açmaz zorunda kalacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473