banner564

Kır: İyi yoldayız

K-Pet Birinci Ligde ikinci sırada buluna Esentepe, Cumartesi oynayacağı Denizli maçından galibiyetle dönme arzusunda

Kır: İyi yoldayız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet birinci lige iyi bir başlangıç yaparak 4 hafta sonunda topladığı 10 puanla ikincilik koltuğuna yerleşen Esentepe takımı, Cumartesi deplasmanda oynayacağı Denizli maçının hazırlıklarına devam ediyor. Esentepe antrenörü Cemal Kır gazetemiz spor servisine verdiği demeçte sezon başı kollektif takım yaratma adına yaptıkları çalışmanın neticelerini almaya başladıklarını belirtti.

Beklentimizin üzerindeyiz
Cemal Kır yaptığı değerlendirmede sezon başı belirledikleri hedefin ilk dört hafta itibariyle üzerinde olduklarını, ancak geçmiş sezonlara bakıldığında ise lige başlangıç adına en iyi sezonlarının olduğunu vurguladı. Geçen yıldan farklı olanın takıma yeni bir sistem belirlediklerini ve bu sistem üzerinde geride kalan dört haftada çok çalıştıklarını vurgulayan Cemal Kır bunun da meyvelerini toplamaya başladıklarını belirtti.

Zorlu üç hafta
Dört hafta sonunda 3 galibiyet 1 de beraberlik aldıklarını belirten Esentepe çalıştırıcısı Cemal Kır, topladıkları 10 puanla ikincilik koltuğunda olduklarını aktardı. Fikstürü hafta hafta düşünmek zorunda olduklarını da belirten Cemal Kır, önlerinde bulunan 3 zorlu karşılaşmayı ise iyi bildiklerini vurguladı. Deplasmanda Denizli, ardından Akıncılar ve yine deplasmanda Türk Ocağı ile yola devam edeceklerini hatırlatan Kır, ne olursa olsun en az yara ile yola devam etmeleri gerektiğini vurguladı. Cumartesi oynayacakları Denizli maçına 3 idmanla hazırlanacaklarını belirten Kır, Okan’da hafif bir sakatlığın bulunduğunu ancak son durumunun yapacakları son idmanda belirleneceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474