banner564

Kötü durumdayız

Bağcıl maçında yaşananlar sonrası demoralize olduklarını aktaran Toygar Davulcu, iyi bir takıma karşı oynayacaklarının altını çizdi

Kötü durumdayız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Bağcıl maçında yaşananlardan çok aldıkları cezaların konuşulması gerektiğini aktaran Toygar Davulcu, şu andan itibaren sakin olmaları gerektiğini belirtirken, kendi işleri ile uğraşmaları gerektiğini vurguladı. Son haftaların çıkışta takımı Cihangir ile oynanacak olan karşılaşma ile ilgili olarak açıklama yapan Davulcu, sıkıntılı bir haftayı geride bıraktıklarını bu nedenle mental anlamda zor bir maçın kendilerini beklediğini belirtti.

Neden Lefkoşa
Bağcıl maçında yaşanan olaylar sonrası 4 maç sahası kapanan Lefke bugünkü Cihangir ile yapacağı maçı Lefkoşa’da oynarken, Toygar Davulcu, saha seçimine ciddi anlamda sitem etti. Toygar Davulcu, Cihangir ile Lefkoşa arasında fazla mesafenin olmadığını belirtirken, Bostancı’da iki stadın bugün boş olduğunu, bu nedenle federasyonun bu konuda duyarlı davranmadığını belirtti. Verilen cezaların adil olmadığı yönünde sitemde bulunan Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, özellikle Yıltaç Mükellefe küfür ettiği gerekçesiyle verilen 3 aylık cezanın tam manasıyla üzücü olduğunu vurguladı. Mükellef’in küfür edecek bir kişiliğe sahip olmadığını belirten Davulcu bu konuda senet bile imzalayacağını belirtirken, Lefke’nin çok büyük bir camia olduğunu, ancak gelinen noktada camianın kaybolmaya doğru sürüklendiğini ifade etti.

Yanlış işler oluyor
Federasyon ve disiplin kurulunun verdiği cezaların sonrasında ilginç olayların yaşandığını aktaran Toygar Davulcu, bu noktada yine öfkesini dile getirdi. Ülke de bulunan bir spor sitesinde kendilerinin cezaları öğrenmeden tüm adanın aldıkları cezaları öğrendiğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı bu konuda ise federasyon başkanını ciddiyet anlamında göreve davet etti. Son dönemlerde Lefke camiasına her yönden darbelerin geldiğini aktaran Toygar Davulcu, büyük camiaları bir bir ülkenin kaybettiğini, Lefke’nin de bu noktaya doğru gittiğini hatırlattı.

Büyük sıkıntılarla geliyoruz
Bugün oynayacakları Cihangir maçına büyük sıkıntılarla geleceklerini aktaran Toygar Davulcu, Smart ve Aziz’in cezalı olduğunu, Mehmet Özeralp’in hafta arası idmanlarda yer almadığını, Kasım’ın ise sakatlığının  bulunduğunu  ancak maçta oynayacak  durumda olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2015, 07:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474