banner564

“Kötü tabloyu silmeliyiz”

Ligin ilk devresini 5 puanla sonuncu sırada tamamlayan Beyaz Grup temsilcisi Karşıyaka ikinci devreyi bekliyor

“Kötü tabloyu silmeliyiz”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Ligin ilk devresinde 1 galibiyet, 2 beraberlik 7’de mağlubiyet alarak 5 puan toplayan Karşıyaka devre arası çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karşıyaka antrenörü Emre Perçinci Diyalog spor Servisimize verdiği demeçte ligin ilk devresinde iyi bir tablo içinde olmadıklarını bu nedenle ligin ikinci devresinde bu kötü tabloyu silmek için uğraşacaklarını söyledi.

Oyuncularım istekli
Karşıyaka antrenörü Emre Perçinci özellikle Lapta ve Ozanköy karşılaşmalarında oyuncu grubunun göstermiş olduğu performanstan dolayı son derece memnun kaldığını, saha içinde iyi mücadele yaptıklarını fakat son vuruşlardaki eksiklik nedeni ile istenilen gol ve gollerin takım adına olmadığını belirtti. Hüseyin Küsbeci transferi ile bu noktadaki sorunu ciddi anlamda gidereceklerine inandığını da belirten Perçinci, devre arasını en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya başlayacaklarına dikkat çekti.

Enteresan bir grup
K-Pet Birinci Lig’de mücadele ettikleri beyaz gruba değinen Karşıyaka antrenörü Emre Perçinci grupta yer alan takımlarının günlük motivasyona bağlı karşılaşmalarda ilginç ancak çok değerli sonuçlar elde ettiğini söyledi. Bu bağlamda ligin ikinci devresinde kendi sahalarında oynayacakları 5 maçı kazanmak istediklerini aktaran Perçinci, deplasmanda ise keyifli skorla ayrılma planları olduğunu vurguladı. 2 maç kazanma, ya da 2 maç kaybedilmesi durumunda takımların bulundukları konum bakımından ligde ilginç yerler alabileceğini söyleyen Karşıyaka antrenörü Emre Perçinci, ligin devre arasını iyi geçirip hatasız bir ikinci devre planladıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473