banner564

Kritik maç

Lefke, bu sezon kendi sahasındaki ilk karşılaşmada Küçük Kaymaklı’yı konuk edecek

Kritik maç
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında Lefke ile Küçük Kaymaklı takımları bir araya gelecek. Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu ve Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova, maç öncesi takımlarının son durumlarını spor servisimizle paylaştı.

Fırat Canova: Kritik noktadayız
Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova Lefke maçı öncesi yaptığı açıklamada, geçen hafta alınan Bağcıl mağlubiyetinden sonra kritik bir noktaya geldiklerini belirtti. Alınan mağlubiyet sonrası lider Yenicami ile puan farkının beşe çıktığını aktaran Canova, bir anlama kredinin artık sona erdiğini vurguladı. 

Yapılan hataları yapmamalıyız
Bağcıl maçında yapılan hataların Lefke maçında yapılmaması gerektiğini aktaran tecrübeli Teknik Adam, saha içi yardımlaşma konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Kazanmak istiyoruz
Bugün dokuzuncu hafta karşılaşmasında Lefke ile oynanacak olan karşılaşama ile ilgili olarak konuşan Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova, zor bir deplasmanda kazanmak için mücadele edeceklerini belirtti. Maçın öncesinde ne kadar konuşulursa konuşulsun, o günkü atmosferle birlikte doksan dakika boyunca yaşanacak olanları kimsenin bilmediğini belirten Canova, Kaymaklı olarak artık, zor karşılaşamaya odaklandıklarını belirtti. Kingsley ve Erdoğan haricinde eksik bulunmadığını belirten Fırat Canova, Lefke karşısında iyi bir futbol sonrası galip gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Toygar Davulcu: Kaymaklı dinamik bir takım
Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu ise maç öncesi yaptığı değerlendirmede, ligin en hızlı hücuma çıkan takımıyla mücadele edeceklerini belirtti. Küçük Kaymaklı’nın dinamik ve koşan bir takım olduğunu aktaran Toygar Davulcu, dokuzuncu hafta itibariyle kendi sahalarında ilk kez mücadele edeceklerini, bu nedenle Kaymaklı karşısında galip gelmek istediklerini belirtti. Özellikle son haftalardaki inişli çıkışlı grafik’ten kurtulma adına K.Kaymaklı maçının  fırsat olduğunu aktaran Davulcu hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklediklerini belirtti.

İlk haftaki gibi hazırız
Haftalardan sonra ilk kez 15 beş oyuncu ile hafta arası idman gerçekleştirdiğini belirten Toygar Davulcu, son haftalardaki düşüşte eksik ve cezalı oyuncu grubunun etken olduğunu hatırlattı. Geçen hafta özellikle eksik kadroya rağmen Mağusa deplasmanında alınan galibiyetin önemine dikkat çeken Davulcu, ciddi eksiklere rağmen zor zamanlarda kazanmanın anlamlı olduğunu belirtti. Rahmi haricinde takımda Kaymaklı maçı öncesi eksik oyuncunun bulunmadığını belirten tecrübeli Teknik Adam, saha ve seyircileri önünde kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473