banner564

Kulüplerden şartlı onay

Futbol kulüpleri konunun politik yatırım olmaması halinde güzel bir olay olduğunu belirttiler

Kulüplerden şartlı onay
banner598
KKTC’de açılması planlanan Koordinasyon Ofisi ile ilgili kulüp başkanları da genel olarak olumlu görüş ortaya koydu.
Konunun politik yatırım olmaması halinde güzel bir olay olduğu da belirtildi.

Bayar PİSKOBULU: Kurulacak olan ofisin, amacının kuruluş amacından daha önemli olduğunu aktaran Doğan Türk Birliği başkanı Bayar Piskobulu, politik yatırım düşüncesi olması durumunda, konuya tepki göstereceklerini belirtti. Bunun dışında spora ve gençliğe hizmet durumunda ise başlarının üzerinde yer olduğunu belirten Doğan Türk Birliği kulüp başkanı Bayar Piskobulu, örnek olaraksa peşkeş çekilen pia – bella sahasını gösterdi. Devletin her kesiminin spora yönelik yapacağı her türlü destek ve hizmet de yanlarında olacaklarını belirten Bayar Piskobulu, Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün ise spora bakış açısının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Orsel Neşe: Binatlı Kulüp Başkanı Orsel Neşe ise koordinasyon ofisi ile ilgili yaptığı değerlendirmede konunun ülke spor adına son derece yararlı olacağına inandığını belirtti. Bal ligi örneğini gösteren Binatlı Kulüp Başkanı Orsel Neşe, kulüplerin hiçbir konuda mağdur olmayacağına inandığını söyledi. Kulüplerin daha fazla dikkate alınabileceğini ve daha fazla söz hakkı olacağına inandığını da aktaran Neşe, süreci yakından takip edeceklerini olması halinde ise tam destek ve yerinde bir hamle olacağını aktardı.

Aytaç Karavezirler: Siyasi rant ve politik yatırım düşüncesi olmaması durumunda yaklaşımın doğruluğunu ve ihtiyacını dile getiren Cihangir Kulüp Başkanı Aytaç Karavezirler ise, konunun ve sürecin ilerleyen dönem içerisinde gündemi oldukça meşgul edeceğini aktardı. Ülkedeki spor dallarında sıkıntı ve sürecin ortada olduğunu hatırlatan Karavezirler doğru zamanda doğru yapılan her şeyde olacaklarına değindi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474