banner564

Küme düştük, ölmedik

Bostancı Yakup Özorun Stadı’nın içler acısı olduğunu aktaran Hasan Besim, durumun vefasızlık olduğunu söyledi

Küme düştük, ölmedik
banner598
Hamit SAKALLI
Batı temsilcisi Bostancı Bağcıl kulüp başkanı Hasan Besim, Yakup Özorun Sahası’nın geldiği nokta sonrası tam anlamı ile ateş püskürüyor. Konu ile ilgili olarak Diyalog Spor servisine verdiği demeçte, yetkilileri vefasızlıkla suçlarken, Bostancı Bağcıl’ın sadece küme düştüğünü ve ölmediğini belirtti. Çalmadık kapı bırakmadığını aktaran Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, Spor Dairesini ziyaret etmekten artık yorulduğunu kaydetti.

Taşıma su ile değirmen dönmez
Sahada şu an çalışan adamın olduğunu ancak sahada ne elektrik nede suyun olduğunu belirtti. Dört ayı aşkın süredir sahanın zeminini tanker vasıtası ile taşıma su ile gidermeye çalıştıklarını belirten Hasan Besim, ancak bunun yine bu işe çözüm olmadığını vurguladı. Sahanın değim yerindeyse öldüğünü artık nefes almadığını aktaran Bağcıl kulüp başkanı Hasan Besim, çalmadık kapı bırakmadığını bu nedenle artık yorulduğunu söyledi. Sahada işleyen adam olduğunu ancak, kullanacağı malzeme olmadığını aktaran Besim, yeni sezonda kendilerinin de ligde mücadele edeceklerini, bu nedenle bu işin sonunu çok merak ettiğini belirtti.

Olanı koruyamıyoruz, yeniyi ne yapalım
Her geçen gün yeni saha projelerinin gündeme geldiğini aktaran Hasan Besim, eldekini koruyamadıktan sonra yeni yapılacak olanın son derece anlamsız olduğunu belirtti. Ligin bittiği gün itibariyle saha ile ilgili kimsenin kendisini ne arayıp, nede sorduğunu belirten Hasan Besim, bu kadar vefasızlığı ise hak etmediklerini söyledi. 

BTM kötü zeminde oynuyor
Bunun ilgisizlik, vefasızlık ve de duyarsızlık olduğunu aktaran Besim, futbolun ileri gitmesi için çaba gösteren kesimlerin vazgeçmemesini, çünkü öncesinde ilgilenilecek birçok sorunun olduğunu aktardı. Şu an yükselme ligi maçlarının ne yazık ki bu kötü zeminde oynandığını belirten Hasan Besim, göz göre göre saha zemininde cinayet işlendiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474