banner564

Kupada final istiyoruz

Kupa çeyrek finalinde Küçük Kaymaklı’yı eleyip adını yarı finale yazdıran Doğan Türk Birliği kalan 4 maçı kazanıp ligi iyi noktada bitirmek istiyor

Kupada final istiyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Ligde bulundukları konumun ortada olduğunu belirten Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, kupada ise final oynamayı kesinlikle istediklerinin altını çizdi.

İyi mücadele ediyoruz
Doğan Türk Birliği’nin tecrübeli çalıştırıcısı Caner Oshan yaptığı değerlendirmede, genç kadroları ile ligde iyi mücadele ettiklerini belirtti. Mevcut kadro üzerinde uzun süreden beridir çaba harcadıklarını, bu çabanın ise boşa harcanamadığını şu an herkes tarafından görüldüğüne dikkat çekti. Kupa maçına iyi hazırlandıklarını sonrasında ise yarı finale kalmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Oshan, Doğan Türk Birliği olarak sezon adına tutabilecekleri tek dalın kupa olduğuna vurgu yaptı.

Geçen yılın üzeri
Şu an itibariyle ligde dördüncü sırada bulunduklarını hatırlatan Caner Oshan, kalan 4 maçı kazanıp ligi en yüksek yerde bitirmek istediklerini belirtti. Oshan genç kadroları ile yaptıkları işin ortada olduğunu belirtirken, kalan maçlarda ise alınacak sonuçlar sonrası ligi puan olarak geçen yılın üzerinde tamamlamak istediklerinin altını çizdi. Gelen iyi sonuçlar sonrası taraftardaki son haftalardaki artışın sorulması üzerine ise demeç veren Caner Oshan, alınan iyi sonuçlar sonrası taraftarın da doğal olarak takımla olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı kalan haftalarda ve kupa yolculuğunda taraftarın yine yanlarında olmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474