banner564

Kurtulmamız lazım

Çetinkaya’nın ilk yarıdaki görüntüsünden uzak olacağını belirten Mehmet Bolkan, zor süreçten kurtulacaklarını belirtti

Kurtulmamız lazım
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
İkinci devre hazırlıklarını sürdüren Çetinkaya’da Teknik Direktör Mehmet Bolkan yaptığı değerlendirmede, Çetinkaya’nın bulunduğu zor durumdan kurtulması gerektiğini, gidişatın iyi olduğunu bunun devam etmesi halinde ise hakkettiği yere ulaşacağını vurguladı.

Çok iyi çalışıyoruz
25 Aralık tarihinden itibaren çok iyi ve özverili çalıştıklarını belirten tecrübeli Teknik Adam Mehmet Bolkan, oyuncularının göstermiş olduğu özverinin önemine dikkat çekti. 18 günlük süre zarfında 24 antreman 2 de maç yaptıklarını belirten Bolkan, bu süre içerisinde çok uğraş verdiklerini ifade etti. Hazırlık kapsamı çerçevesinde yaptıkları iki hazırlık karşılaşmasında takımının oluşumunu ortaya çıkarmak için çalıştıklarını belirten Mehmet Bolkan, azçok kadronun şekillendiğini, yeni tarnsfer edilen isimlerin ise uyum sorununu aştıklarını aktardı. 

Cahit kendine çok iyi baktı
Takıma dahil olan Cahit’in futbol oynamadığı süre içerisinde kendisine çok iyi baktığını, bunun yanında ise iyi çalıştığını aktaran Bolkan, Cahit’in takım adına önemli işler yapacağına inandığını vurguladı. Lapta’dan dahil olan Cevdet’in ise kilo sorunu bulunduğunu futbol oynamadığı dönem içersinde kendine bakmadığını anımsatan Bolkan, tüm bunlara rağmen Cevdet’in Çetinkaya ya katkısının çok fazla olacağını belirtti.

7-8 maç kazanmak zorundayız
İkinci devrede nasıl bir yol çizeceklerinin sorulması üzerine ise demeç veren Mehmet Bolkan, ligin ikinci devresine zor maçlarla başlayacaklarını ancak bunları düşünmenin zamanı olmadığını belirtti. İlk 3 haftalık periyotta Lefke, Doğan Türk Birliği ve Yenicami karşılaşmalarına çıkacaklarını aktaran Bolkan, bu karşılaşmalardan puan ya da puanlar çıkarmaları halinde sıkıntılı sürecin kolay aşılabileceğine dikkat çekti. 

Lefke maçı iyi başlangıç olmadı
İkinci yarının ilk karşılaşması olan Lefke deplasmanına değinen tecrübeli teknik adam Lefke deplasmanın iyi bir başlangıç olmadığını ancak sonrasının da zor bir süreç olacağını, maçların zorluk derecelerini asla düşünmeyip işlerine konsantre olmak zorunda olduklarını akatardı. Yapılan tranferlerle birlikte daha iyi bir ekip olduklarını belirten Bolkan, Lefke Karadağ’ın Kıbrıs’ın en zor deplasmanlarından biri olduğunu, Çetinkaya’nın ise eğer takım olduysa bu deplasmanın üstesinden gelmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Yürüyen bir Çetinkaya olmayacak
Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Bolkan ligin ikinci devresindeki takımın ilk devredeki takım konumundan uzak olacağının bilinmesini istedi. İlk devredeki yürüyen kalesinde fazla gol gören ve rakibine kolay teslim olan Çetinkaya’nın olmayacağını aktaran Bolkan, Çetinkaya’nın bu ülkenin temel taşı olduğunu, bu takımın eğer Güney Kıbrıs’ta halen daha soruluyorsa konumun da bu olmaması gerektiğini aktardı. 7- 8 maçlık galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirten Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, Çetinkaya’nın ligi rahat konumda bitireceğine olan inancını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473