banner564

Lider Girne Deniz Plaza

Satranç Eğitim Merkezi tarafından organize edilen çevre temalı satranç turnuvasında maçlar hafta sonu oynandı.

Lider Girne Deniz Plaza
banner598
Girne Deniz Plaza Satranç Takımı’nın güçlü rakibi Özyalçın İnşaat Satranç Takımı’nı 2 puan farkla yenmesi, eski lider Doğan Türk Birliği Satranç Takımı’nın da şampiyonanın iddialı ismi Yeşil Barış Hareketi Satranç Takımı’na üç puan farkla yenilmesi Girne Deniz Plaza Satranç Takımı’nı lider yaptı. Lideri deviren ve turnuvayı namağlup sürdüren Yeşil Barış Hareketi Satranç Takımı da ikinciliğe yerleşti. 

Haftanın en başarılı takımı  
Haftanın en farklı galibiyetini alan Magic Touch Satranç Takımı Haftanın Satranç Takımı oldu. Türk Ocağı Satranç Takımı’nı 4 puan farkla yenmeyi başararak hem haftanın takımı oldu hem de turnuvanın iddialı ismi olarak turnuva sıralamasındaki yerini yükseltti. Mehmet Yulaf kaptanlığındaki Alsancak Belediyesi Satranç Takımı bu haftanın en başarılı takımları arasında yer aldı. Mehmet Yasan kaptanlığındaki BSW Computer Satranç Takımını 3 puan farkla yenmeyi başaran Alsancak Belediyesi haftanın en başarılı takımları arasına girdi ve sıralamada da dördüncülüğe tırmandı. 

Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı son iki haftanın en istikrarlı ekibi
Defne Kansu’nun takım kaptanı olmasından sonra son iki hafta üst üste galip gelip, iki haftada en çok puan toplayan Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı son iki haftanın en istikrarlı takımı oldu. İstikrarını devam ettirebilirse şampiyon olabilir.
Doğan Türk Birliği Satranç Takımı, Türk Ocağı Satranç Takımı, Özyalçın İnşaat Satranç Takımı, BSW Computer Satranç Takımı ve Girne Halk Evi Satranç Takımları haftayı zararla kapatan takımlar oldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473