banner564

Lidere çelme 0-1

Kadınlar liginde Göçmenköy lider olarak çıktığı ilk devrenin son maçında Çanakkale’ye hem yenildi hem de liderliği devretti

Lidere çelme 0-1
banner598
YER: Göçmenköy Stadı
HAKEMLER: Gültekin Timel, Latif Erişmen, Tayyar Alpdağ
GÖÇMENKÖY: Berhan, Aslı, Yonca, Damla, Eniz, Sevda, Fikriye, Cebriye, Simge, Arzu, Selin
ÇANAKKALE: Şefika, Zeliha, Fatma, Ayşe, Berfin, Eruz, Nazlıhan, Hatice (Emine), Özlem, Pembe (Çizel), Rasiha (Perihan)
GOL: dk.18 Rasiha (Çanakkale)

Kadınlar Futbol Ligi 5.haftasının önemli maçında lider Göçmenköy, ikinci sıradaki Çanakkale’yi konuk etti. Ligin ilk devresinin son maçı olma özelliği de taşıyan karşılaşmada sevinen taraf konuk Çanakkale oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında Rasiha’nın kaydettiği golle Göçmenköy’ü 1-0 mağlup ederek liderliğe oturan Çanakkale ikinci yarıda Özlem’in ayağından bir de penaltıdan yararlanamadı.
Maçın ilk yarısında Çanakkale, ikinci yarısında da Göçmenköy rüzgarı arkasına alarak oynayan taraf oldular. 
Dk.18: Göçmenköy defansının arkasına atılan topta hareketlenen Rasiha kaleci Berhan’dan da sıyrılarak topu ağlara gönderdi (0-1).
Dk.53: Çanakkale takımı bir elle oynama sonrasında penaltı kazandı. Özlem’in kullandığı penaltıda direkten dönen topu Fatma tamamlamak istedi ancak kaleci Berhan topu kornere gönderdi.
Dk.68: Çalımlarla Çanakkale ceza sahasına giren Arzu kaleci Şefika ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurdu ancak top kalecinin üstüne mutlak bir gol kaçmış oldu.
Dk.82: Çanakkale ceza alanının hemen sağ çaprazından Göçmenköy bir serbest atış kazandı. Fikriye’nin kullandığı atışta defansın uzaklaştıramadığı topa son vuran Eniz oldu ancak kaleci Şefika bu pozisyonda da gole izin vermedi.
Maç sonunda lideri devirip liderliğe yükselen Çanakkale takımında oyuncular büyük sevinç gösterisinde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474