banner564

Liste bugün açıklanacak

Futbolda 2 Ocak’ta başlayan yerli futbolcu ara transfer dönemi dün tamamlandı

Liste bugün açıklanacak
banner598
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı ile 2 Ocak tarihinde başlayan ara transfer dönemi dün tamamlandı. Transferin son gününde Futbol Federasyonu yine hareketli saatler yaşadı.
Futbol Federasyonu transferlerle ilgili listeyi bugün açıklayacağını duyurdu.

Akova kadrosunu güçlendirdi

K-Pet ikinci Ligi’nde mücadele eden ve yukarılara tırmanmak isteyen ekiplerden Akova ikinci devrede kadrosunu güçlendirmek için transferlerini gerçekleştirdi. Akova Mormenekşe'den Seyfi ve Ayhan Demir, Dumlupınar'dan Mehmet Kansel, Akıncılar'dan Bayram Yakar ve Hamitköy'den Hacı Mert Kutuğ'a imza attırarak kadrosuna kattı. 

Ali yuvaya döndü

Transferin son gününde Süper Lig takımlarından Serdarlı da önemli bir transfere imza attı.
Serdarlı kendi alt yapısından yetişen Ali Küçükoğlu’nu yeniden transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Bağcıl Gökhan ile imzaladı

Bostancı Bağcıl ikinci devreye yönelik transferini de dün tamamlayan kulüpler arasındaydı. Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim dün Lapta’dan transfer ettiği Gökhan Konyalıoğlu ile Futbol Federasyonu’nda imza atarak resmen kadrosuna kattı.

GG gövde gösterisi yaptı

Futbolcularla olan sorunlarıyla gündeme gelen Gençlik Gücü toparlanmasının ardından kadrosunu da ikinci devre için güçlendirdi.
Gençlik Gücü transferin son gününde Onurcan, Hasan Sadrazam, Cenkay ve Hüseyin Haşimoğlu’na imza attırarak resmen renklerine bağladı. 

Gençlerbirliği’nden üç imza

Transferin son gününde kadrosunu güçlendiren Gençlerbirliği daha önce prensipte anlaşmaya vardığı üç futbolcu ile sözleşme imzaladı. Gençlerbirliği Mehmetçik’ten Taccetin Köse ve  İbrahim Köse kardeşler ile Murat Abuzet'i transfer ederek renklerine bağladı. 

Kaan MTG’de

İkinci devreye kadrosunu güçlendirerek girmek isteyen Mağusa Türk Gücü önceki gün gerçekleştirdiği transferlerine dün de devam etti.
Mağusa Türk Gücü dün Mormenekşe’den Kaan’ı alarak kadrosunu güçlendirdi. Mağusa Türk Gücü Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Özçelik ile Futbol Federasyonu’na giden Kaan kendisini MTG’li yapan imzayı attı.

Talat resmen Çetinkaya’da

Çetinkaya ikinci devreye yönelik transfer çalışmaları kapsamında  transfer ettiği Talat Dağer’i resmen renklerine bağladı. 
Çetinkaya bir süredir antrenmanlarında denediği ve prensipte anlaştığı Talat Dağer ile dün resmen imzaladı. Çetinkaya için imzayı Futbol Federasyonu’nda atan Talat Dağer resmen Çetinkaya’lı oldu. 






Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473