banner564

Lympıcs Games devam ediyor

GAÜ tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen oyunlar heyecanlı maçlara sahne oluyor

Lympıcs Games devam ediyor
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Multi Culturel Center (MCC) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “GAÜ Lympics Games 2017” 2. gününde şenlik havasında devam ediyor.
GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü, GAÜ Lympic’de 24 Nisan – 28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan GAÜ Lympics Games 2017, 16 farklı ülkeden spor gruplarının kıyasıya karşılaşmaları ve GAÜ Lympic alanında kurulan stantlar ile 28 Nisan’a kadar devam edecek.

Osman: Tüm halkımız davetlidir
GAÜ Uluslararası Ofis sorumlusu Firuze Aygün Osman yaptığı açıklamada şunları söyledi; 
“Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz GAÜ Lympic oyunlarımız başlamıştır. 16 farklı ülekenin yarıştığı bu oyunlarımızın amacı sportif ve sosyla anlamda, eğlenceli bir atmosferde yarışmaktır. Bu oyunları hem katılımcılara hem izleyecilere eğlenceli kılmak için etkinliğimiz festival haline getirlmiştir. Bir hafta boyunca GAÜ Lympic sahamızda çeşitli standlar yeralacaktır. Tüm halkımızı da GAÜ Lympics Games 2017’ye stantlarıma bekliyoruz. Oyunlarımız ve stantlarımız 28 Nisan’a kadar 12 – 18 saatleri arasında sürecektir. Detaylı program ve bilgiler için bizlere, mcc.gau.edu.tr web sayfamızı ya da sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilrisiniz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474