banner564

Mağusa istediğini aldı

MTG konuk ettiği Cihangir’i mağlup etmesine rağmen play-out’tan kurtulamadı

Mağusa istediğini aldı
banner598
YER: Mağusa Canbulat Stadı
MTG: Ali Duvarcı, Erol, Sami Ergazi, Yasin Kurt, David (Hasan Göray), Uğur, Nurettin, Mike, Hakan, Emre (Hüseyin Kayalılar), Kaan
CİHANGİR: Raif (Özgür), Fırat, Burak, Mete, Hasan Yaşinses, Ertan, Mikail (Osman Aktaş), Yannick, Nwogbo, Turgut, Özgür (Ali Demiroğlu)
GOLLER: 30. Dk. Yasin Kurt, 32 ve 54 Dk. Nurettin Gecekuşu,


Play out oynar mı oynamaz mı derken MTG dün Cihangir karşısında aldığı 3-0'lık galibiyet sonrası haftalardır yaşadığı play out oynar mı oynamaz mı sancısını üzerinden attı. 
14. dakikada Mıke'ın kale çizgisi üzerinden çıkardığı top, MTG adına önemli bir andı. 30.dakikaya kadar oyun bir orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Bu dakikada Yasin'in kaydettiği golle 1-0 öne geçen MTG rakibi üzerine daha çok gelmeye başladı. Golden üç dakika sonra da Nurettin'in attığı ikinci gol sonrası rahat bir nefes almalarına neden oldu. İkinci yarının hemen başlarında Nurettin'in frikikten attığı güzel golle de MTG play out oynamama adına haftalardır çektiği sancıyı üzerinden attı. Çünkü galip gelse de, Bağcıl'ın da galip gelmesi ve Yeniboğaziçi'nin puan alması halinde averajları açısından play out oynayacaktı. Bağcıl ve Yeniboğaziçi'nin mağlup olmaları ve MTG'nin de galip gelmesi kendilerini bir anda play out sınırının dışında bıraktı. 


Fotoğraflar: Hüseyin ÇİÇEK

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474