banner564

“Mevcut yapı sürdürülemez”

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Magem bünyesinde devam eden etkinliklerde sadece isim değişikliği yapılacağını söyledi

“Mevcut yapı sürdürülemez”
banner598
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter MAGEM bünyesinde var olan sportif faaliyetlerin Belediye bünyesinde kurulan Mağusa Gelişim Akademisi bünyesinde devam edeceğini söyledi.
Arter MAGEM’im kaymakamlığa kayıtlı belediyeden bağımsız bir dernek olduğunu ancak  kimsenin bu şekilde bilmediğini belirterek “mevcut yapıyla bunun devam edemeyeciğini MAGEM yetkililerine de söyledik ve onlar da bize  hak verdi” dedi. 

Sadece isim değişecek
MAGEM Binasının belediyenin olduğunu ve belediye bünyesinde kurulan  Mağusa Gelişim Akademisi’nin bu tesislerde hizmet vereceğini söyleyen İsmail Arter “yani teorik olarak Magem ismi değişecek Mağusa Gelişim Akademisi olarak tüm faaliyetler mevcuttaki gibi yoluna devam edecek” dedi.

Çamlık Spor Kulübü faaliyete geçti
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter Belediye bünyesinde kurulmuş olan Çamlık Spor Kulübü’nü de hayata geçirdiklerini belirterek bu konuda da kurumsal anlamda bir sıkıntılarının bulunmadığını kaydetti.

Futbol kulüplerine yardım
İsmail Arter Mağusa Belediyesi olarak  Mağusa’daki kulüplere sezon öncesinde yardım yaptıklarını ve bunun bütçe olanakları çerçevesinde devam edeceğini de söyleyerek “Mağusa’daki kulüpler de Mağusa’nın bir parçasıdır” dedi.
 
Kapalı yüzme havuzu ihtiyaçtır
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter kapalı yüzme havuzu konusunda vatandaşlardan istek ve talep olduğunu belirterek bu konuda yap işlet devret modeliyle bazı firmalardan teklif geldiğini ancak konuyu değerlendirdiklerini söyledi. Arter “havuz projesini tek başına bir havuz olarak değil bütünlüklü bir kompleksin bir parçası olarak düşünüyoruz. Kesinlikle düşüncemizde vardır ve projelerimiz arasındadır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 08:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Hasan bey bu yaşınıza kadar yalan söylerken hiç utandiniz mi yüzünüz kızardı mi muhiplere başka sorumuz yok siracinin şahidi bozacisiniz

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474