banner564

MHK ve hakemler yurda döndü

TFF’nin Antalya’daki devre arası seminerine katılan heyet yurda döndü.

MHK ve hakemler yurda döndü
banner598
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Spor Toto Süper Lig Hakemleri ve Yardımcı Hakemleri'nin katıldığı ve Antalya'nın Belek ilçesindeki Calista Luxury Resort Otel'de düzenlenen 2016-2017 Sezonu Devre Arası Seminerine davet edilen MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, EPAK Başkanı Derviş Atakan ve A Klasman hakemlerimizden Utku Hamamcıoğlu ile Hüseyin Eyyüpler'in de katıldığı seminer tamamlandı.
Seminer, TFF MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve TFF Merkez Hakem Kurulu Danışmanı Roberto Rosetti'nin hakemlere sezonun ikinci yarısındaki uygulamalar ve talimatlar ile ilgili hatırlatmalar yapmasıyla devam etti. Medyaya açık olarak gerçekleştirilen eğitimde, Avrupa Kupaları ve Avrupa liglerinde oynanan karşılamalardan hazırlanan video klipler eşliğinde ikili mücadeleler, ev ve kolların kural dışı kullanımı, elle oynamalar, ofsayt pozisyonları ve hakeme itirazlar gibi konularda neler yapılması gerektiği hakemlere gösterildi.
2016-2017 Sezonu Devre Arası Hakem Semineri'nin son gününde TFF Merkez Hakem Kurulu Danışmanı ve FIFA VAR Uzmanı Roberto Rosetti, medyaya açık olarak gerçekleşen sunumla Video Yardımcı Sistemi'ni (VAR) tüm katılımcılara anlattı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474