banner564

MTG son sürat

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Mağusa Türk Gücü Bolu kampı öncesinde hazırlıklarına devam ediyor

MTG son sürat
banner598
Hamit SAKALLI

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Mağusa Türk Gücü yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Kamp Bolu’da
MTG teknik direktörü Ali Oraloğlu yaptığı açıklamalarda yeni sezon hazırlıklarının oldukça iyi ve verimli geçtiğini söyledi. Haftada beş antrenman yaparak yeni sezona hazırlandıklarını belirten Ali Oraloğlu takımdaki birlikteliği sağlamak ve daha iyi hazırlanabilmek adına 4 Eylül Cuma günü kamp için Bolu’ya gideceklerini ifade etti. Bolu’da 6 gün boyunca kamp yapacaklarını ve bu sürede antrenmanlar haricinde kaldıkları otelde bulunan diğer takımlarla da hazırlık karşılaşması oynayacaklarını belirten Ali Oraloğlu, 10 Eylül Perşembe günü ise kampı tamamlayıp adaya geri döneceklerini ifade etti. Ali Oraloğlu, adaya geri döndükten sonra ise ciddi bir turnuva oynayacaklarını sözlerine ekledi.

Bugün Akova ile
Ali Oraloğlu kampa gitmeden önce bugün Akova ile kendi sahalarında bir hazırlık karşılaşması oynayacaklarını belirtti. 2 Eylül tarihinde ise Cihangir ile Cihangir’in sahasında karşılaşacaklarını belirten Ali Oraloğlu böylece kamp öncesi takımın durumunu görme şansları olacağını ifade etti. 

Transfer gözükmüyor
Takımından oldukça memnun olduğunu belirten Ali Oraloğlu, şu an için kadrosundan memnun olduğunu ve herhangi bir transfer düşünmediklerini belirtirken, transferin son gününe kadar şartların ne getireceğini ise bilemeyeceğini sözlerine ekledi.

Fotoğraflar: Hüseyin ÇİÇEK

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473