banner564

MTG umutlu

Ali Oraloğlu sezonu geç açmalarına rağmen iyi yerde olduklarını söyledi

MTG umutlu
banner598
Hamit SAKALLI
Süper Lig’in önemli ekiplerinden Mağusa Türk Gücü geç başladığı yeni sezon hazırlıklarında arayı kapatmak için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Mağusa Türk Gücü antrenörü Ali Oraloğlu, şu an için sezonu geç açmalarına rağmen her şeyin çok iyi gittiğine değindi. Bu handikaplarını kapatmaya çalıştıklarını ve gerek futbolcuların gerekse yönetim kadrosunun bu yönde gösterdiği çabaların camianın yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Öncelikli hedef mevcut kadroyu korumak
Şuana kadar kadrolarına Hüseyin Kayalılar’ı katan Mağusa Türk Gücü’nde öncelikli hedefin mevcut kadroyu korumak olduğunu belirten Ali Oraloğlu, denenmede olan yabancı futbolculardan da beğendiklerini kadrolarına katacaklarını dile getirdi.

Bugün kampa gidiyorlar
Bugün Türkiye’nin Bolu-Gerede bölgesine kamp için gideceklerini belirten Ali Oraloğlu, burada yerel takımlarla hazırlık karşılaşmaları oynayacaklarını açıkladı. Bolu-Gerede kampının 1 hafta süreceğini ve 10 Eylül-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

Hedef ligi iyi yerde bitirmek
Ali Oraloğlu yeni sezonda hedeflerinin ligi Mağusa Türk Gücü’ne yakışır bir yerde bitirmek olduğunu ve camianın bunu başaracak güçte olduğuna inandığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473