banner564

MTG’de harekat başladı

Son bir haftada kadrosundan 8 futbolcuyu başka takımlara veren Mağusa Türk Gücü yeni futbolcu transferi için atağa geçti

MTG’de harekat başladı
banner598
Devre arasında 8 oyuncusu ile yollarını ayıran Mağusa Türk Gücü, transfer çalışmalarına başladı. 1 hafta içerisinde 8 oyuncusu ile yollarını ayıran Mağusa Türk Gücü, takıma yeni isimleri kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Bilal ve Ahmet Can gündemde
Sarı yeşilliler Küçük Kaymaklı’nın tecrübeli savunma oyuncusu Bilal Ceylan’ı kadrosuna katmak için çalışmalar başlattı. Öte yandan ilk devrede GAÜ Çetinkaya’da forma giyen ve bonservisi Gençlik Gücü’nde bulunan genç orta saha oyuncusu Ahmet Can Tokmak’ın da takıma kazandırılması için düğmeye basıldı.

Kaan yuvaya dönebilir
Öte yandan Mağusa Türk Gücü alt yapısından yetişen ve şu an Gençler Birliği’nde forma giyen deneyimli futbolcu Kaan Güder’i takıma döndürmek için harekete geçen MTG yönetimi, Dipkarpaz’dan Serkan Katırcı ile de ilgileniyor.

Rum ligi gol kralı geliyor
Forvet arayışlarını da sürdüren sarı yeşilliler, Rum Ligi gol krallarından önemli bir ismi kadrosuna katmak için girişim başlattı.

Mike ve Kabore takıma geri dönecek
Yabancı futbolcuları ile sıkıntı yaşayan MTG, Kabore ve Mike’yi takımda tutma kararı aldı. İlk devrenin bitimine 2 hafta kala adadan ayrılan Mike’nin takıma geri döneceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 05:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473