banner564

Muhtaroğlu Mapfree ile temasta

Ahmet Gürel Alp’in Yakın Doğu Üniversitesi’ne gitmesiyle birlikte, Mapfree, Cafer Muhtaroğlu’na teklif götürdü

Muhtaroğlu Mapfree ile temasta
banner598
Basketbol Büyük Erkekler Ligi şampiyonu Mapfree’de antrenör Ahmet Gürel Alp’in Yakın Doğu Üniversitesi’ne gitmesiyle birlikte yeni antrenör arayışları başladı. 
Mapfree yönetimi Koopspor’un başında başarılı bir sezon geçiren Emrah Güven ile görüşme yaparak teklif götürdü. Uzun süren görüşmelerin ardından Emrah Güven Mapfree’ye ret cevabı verdi.
 
 Muhtaroğlu’na teklif götürüyor
Önümüzdeki sezonda da şampiyonluk hedefleyen Mapfree’de Emrah Güven’in ret cevabından sonra ibre son iki yıldır Girne Amerikan Üniversitesi’nde görev yapan Cafer
Muhtaroğlu’na döndü. Mapfree yönetimi ile Cafer Muhtaroğlu’nun bugün veya yarın Lefkoşa’da bir araya gelerek görüşme yapacakları öğrenildi. Yapılan ön görüşmede Cafer Muhtaroğlu’nun teklife sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. 

Transfer çalışmaları yeni hoca ile başlayacak
Önümüzdeki sezonda da şampiyonluk hedefleyen Mapfree, geçen sezon aradığı performansı bulamadığı Bronson’un yerine pivot arayışına girecek. Yeni hocanın vereceği rapor doğrultusunda Mapfree’de transferler başlayacak. 

Kercem – Sercem Mapfree’de 
Mapfree’nin bu sezon transfer ettiği ve takımda oldukça iyi bir performans çizen Kercem ve Sercem kardeşlerle yeniden anlaşma sağlandı. Başarılı kardeşler birçok takımın transfer listesinde yer almasına rağmen Mapfree ile anlaşma sağladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473