banner564

Müller’den Beşiktaş itirafı

Bavyera devinde 2 golle galibiyete katkı sağlayan Alman yıldız, maçla ilgili konuştu

Müller’den Beşiktaş itirafı
banner598
Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 5-0 mağlup eden Bayern Münih'in Alman yıldızı Thomas Müller, Kara Kartal'la oynadıkları maçla ilgili konuştu. Müller, kırmızı kartın işlerini kolaylaştırdığını dile getirdi.
Beşiktaş, grup aşamasını namağlup tamamladığı Şampiyonlar Ligi'nde ilk yenilgisini Allianz Arena'da aldı. Kara Kartal iyi başladığı mücadelede 16. dakikada Domagoj Vida'nın kırmızı kartıyla 10 kişi kaldıktan sonra Bayern Münih'in ataklarına bir süre dirense de farklı yenilgiden kurtulamadı.
Bavyera devinde 2 golle galibiyete katkı sağlayan Thomas Müller, maçla ilgili olarak konuştu. Vida’nın gördüğü kırmızı kartın işlerini bir hayli kolaylaştırdığını belirten Alman futbolcu, “O dakikadan sonra daha iyiydik ve özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzla farklı galibiyete uzandık. İlk yarıdaki durgunluğumuzdan sıyrıldık” dedi.
Bayern Münih’in Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal de Müller’e benzer yorumlar yaptı. “Beşiktaş güçlü bir takım” diyen Vidal, “Eksik kaldıkları andan itibaren işler bizim için daha kolay bir hale geldi. Böylece galibiyete ulaşmakta fazla sıkıntı çekmedik” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473