banner564

Neden olmasın

Kupa ilk tur maçını deplasmanda MTG’ye gollü kaybeden Yalova, ikinci maçta sürpriz arayacak

Neden olmasın
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

Kupa ikinci tur ilk karşılaşmasında, Mağusa Türk Gücü deplasmanında mağlup olan Yalova, bugün kendi sahasında konuk edeceği rakibi karşısında sürpriz kovalayacak. Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğu ikinci maç öncesi yaptığı açıklamada, futbolun ilginç bir oyun olması nedeni ile her türlü sonuca açık olduğunu, bu nedenle maç öncesi tahmin yapmanın yanlış olacağını belirtti.

İyi bir ekibiz
Transfer dönemi takıma yapılan takviyeler sonrası daha iyi noktaya geldiklerini belirten Gökmen Davutoğlu, en başından beri iyi bir ekip olduklarını aktardı. Kupa ikinci tur ilk maçında gollü geçen karşılaşma sonrası, Mağusa Türk Gücü’ne mağlup olduklarını belirten Gökmen Davutoğlu, bugün oynayacakları ikinci karşılaşmada zor olmasına rağmen turu kovalayacaklarını söyledi. Saha ve seyirci avantajlarını arkalarına alarak, güçlü rakipleri karşısında, iyi bir oyun sonrasında skor alıp, turu geçmek istediklerini belirten Davutoğlu, turu geçecek potansiyele sahip olduklarını vurguladı.

Zirveyi zorlayacağız
Lider Girne Halk Evi’nin 7 puan gerisinde olmalarına rağmen, zirveyi ve süper lig vizesini sonuna kadar zorlayacaklarını aktaran Gökmen Davutoğlu, kupa maratonu sonrasında lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. İkinci devrenin ilk maçında, lider Girne Halk Evi ile deplasmanda karşılaşacaklarını, rakipleri ile aralarında bulunan puan farkını kapatmak istediklerini, bu nedenle maçı kazanmak zorunda olduklarını belirtti. Ligin ikinci yarısında, gerek kendi sahalarında gerekse deplasmanda, puan kaybı yaşamamaları gerektiğini hatırlatan Davutoğlu, Girne Halk Evi deplasmanın da böyle bir maç olduğunu vurguladı.

İkinci devreye hazırız
Ligin ilk devresindeki olumsuzlukları geride bıraktıklarını, özellikle saha konusunda yaşadıkları sıkıntıyı ikinci devre yaşamayacaklarını belirten Gökmen Davutoğlu, takıma yapılan transferler sonrası, ikinci devreye hazır olduklarını belirtti. Murat Gertik ve Serhan’ı MTG ile oynanan ilk tur karşılaşmasında izlediğini, her iki oyuncunun takıma katkı yapacaklarına inandığını belirten Davutoğlu, uyum sorunu yaşamamalarının çok önemli olduğunu söyledi. Ligin ikinci devresinin zor geçeceğini Gökmen Davutoğlu, Yalova olarak sezon başı koydukları hedefe ulaşmak için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473