banner564

Ödüller bu akşam veriliyor

Yedi haftalık değerlendirme yapılarak başarılı olan antrenörler belirlendi

Ödüller bu akşam veriliyor
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) tarafından ödüllendirilen ayın antrenörleri belirleme toplantısını önceki akşam yaptı. Yönetim kurulu tarafından bu sezon başlatılan ayın başarılı antrenörleri Nicosia Sporst ana sponsorluğunda ara ödüllendirilmesine ligin ikinci devresinde de devam ediliyor. Dernek lokalinde yapılan toplantıya başkan Süleyman Göktaş yönetiminde yönetim kurulu üyeleri katılarak, ligin ikinci devresinde geride kalan yedi haftalık değerlendirme yapılarak başarılı olan antrenörler belirlendi. İkinci devrede geride kalan ilk 7 haftanın ardından, süper ligde GAÜ-Çetinkaya Teknik Direktörü Fırat Canova, 1. Lig’de Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, 2. Lig’de A. Yeşilova Teknik Direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları, A2 süper lig gençlerde Yenicami Antrenörü Çağan Çerkez, A2 1. Lig gençlerde Dumlupınar Teknik Direktörü Kamil Arifoğlu, A2 2. Lig gençlerde Türkmenköy Antrenörü Özkan Gaziler en yüksek puanları toplayarak, ödül almaya hak kazanan isimler oldu. Dernek yönetimi ayrıca Yalova Teknik Direktörü Gökmen, kanser tedavisi gören bir Rum gence kendi uyumlu iliğini vermiş olmasın sonucunda göstermiş olduğu örnek davranıştan dolayı Davutoğlu’na dernek yönetimi tarafından özel ödül vermeye karar verdi. 
Ödüllendirme İkinci devrenin ilk 7 haftası ile 13. hafta sonunda belirlenen derneğe üye olma koşulu, çalıştığı takımda ceza almamış, belirlenen haftalarda en çok puan toplayan antrenörleri kapsayan ara ödüllendirme süper, 1., 2.lig ve A2 genç takım antrenörlerini kapsıyor. 

Ödüller bu akşam veriliyor
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) tarafından Nicosia Sporst ana sponsorluğunda ara ödüllendirmede belirlenen ikinci devrenin ilk yedi haftasında başarılı olan antrenörlere ödülleri bu akşam Antrenörler Dernek lokalinde saat 19:30 da veriliyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473