banner564

Off Road finali bugün yapılıyor

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin (KKORD) organize ettiği 2016 KKORD Off Road Şampiyonası, bugün Şirinevler’de bulunan Kings Cross Arena Pisti’nde yapılacak yarış ile tamamlanıyor.

Off Road finali bugün yapılıyor
banner598
Beş yarıştan oluşan şampiyonanın son yarışı bugün 1200 metrelik Kings Cross Arena Pisti’nde toplamda 4 tur üzerinden yapılıyor. Araçların motor hacimlerine göre sezon başında belirlenen 4 kategoriye göre yapılan yarışlarda bugün şampiyonlar belirlenecek. Genel klasmanda Ahmet Baştaş-Orhun Paralik ikilisi 18 puanla lider durumda bulunurken, Hakan Sezerli-Cem Aytaç ikilisi ikinci sırada bulunuyor.
S1 Kategorisinde Argun Çağıl-Gökberk Çağıl ikilisi ile Görkem Eren – Burak Emingil ikilisi, şampiyonluk mücadelesi verecek olan ekipler. S2 kategorisinde sezonun geride kalan yarışlarında topladıkları puanlarla Ramadan Kıral – İrfan Kıral ikilisi şampiyonluklarını ilan ederken, S3 kategorisinde pilotlarda Kriakos Yanides, Hakan Kofalı ve Ecevit Ormanlı şampiyonluk mücadelesi verecek. Co-pilotlarda ise Çetin Şenbaş ile Ertunç Çapun’un mücadelesi olacak. Genel klasmanda olduğu gibi S4 kategorisinde de Ahmet Baştaş-Orhun Paralik ikilisi ile Hakan Sezerli-Cem Aytaç ikililerinin mücadelesi olacak.
25 yarışmacının mücadelesine sahne olacak yarış 10.00’da start alacak ve 17.00 civarı yarış alanında yapılacak ödül töreni ile son bulacak. 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473