banner564

Ogan umutlu

Ligde 8 puanla altıncı sırada yer alan Gençler Birliği konuk edeceği Lefke karşısında iyi sonuç almayı hedefliyor

Ogan umutlu
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla puansal olarak iyi duruma gelen İskele temsilcisi Gençler Birliği, Cumartesi kendi sahasında oynayacağı Lefke maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, Lefke karşısında kazanmaları halinde, takım adına çok şeyin değişebileceğini belirtti.

Batı ve Doğu karşılaşacak
Ahmet Ogan maç öncesi yaptığı açıklamada Batı ve Doğu’nun süper lig adına en son noktasında yer alan iki önemli takımının Cumartesi bir araya geleceğini vurguladı. Lefke’nin kaliteli bir takım olduğunu vurgulayan Ogan, zirvede yer alan DTB ve Yenicami takımlarına mağlup olsa bile bu yarışın içerisinde yer alacağını belirtti. 

Zor deplasman olmalıyız
Lefke’nin futbol anlamında bir şeyleri kanıtlama adına ligde mücadele gösterdiğini belirten Ahmet Ogan, aynı konunun kendileri adına da geçerli olduğunun altını çizdi. Gençler Birliği olarak İskele deplasmanını zor bir ortama getirmek istediklerini de belirten başarılı çalıştırıcı bu yönde takım olarak iyi çalıştıklarını belirtti.

Önemli puanlar aldık
Geride kalan beş haftada topladıkları 8 puanla altıncı sırada olduklarının sorulması üzerine ise demeç veren Ogan, Lapta maçındaki kaybı unutmayacaklarını onun haricinde ise gelinen noktada iyi puanlar topladıklarını belirtti. Bağcıl deplasmanında öne geçmelerine rağmen üstünlüğü koruyamadıklarını da hatırlatan Ogan, yine de takımının gösterdiği performanstan dolayı memnuniyetini dile getirdi. 

Çıkacak puanlar çok kritik
Cumartesi oynayacakları Lefke maçında çıkacak olan puan yada puanların, DTB ve Yenicami maçları öncesi son derece kritik olacağını da belirten Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan taraftar desteği ile maçı iyi bir sonuçla tamamlamak istediklerinin altını çizdi. Takımın tecrübeli ismi Abbas’ın Bağcıl maçında yaşadığı sakatlığının devam ettiğini ve bu oyuncunun son durumun son idmanda belli olacağını hatırlatan Ogan Lefke maçına 4 idmanla hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473