banner564

Oshan: Kazanmaya gidiyoruz

Doğan Türk Birliği, Küçük Kaymaklı maçının son idmanını yarın yapacak

Oshan: Kazanmaya gidiyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Üç haftalık kötü gidişten sonra geçtiğimiz hafta Mağusa Türk Gücü’nü farklı yenerek, moral bulan Doğan Türk Birliği, Pazar günü Kaymaklı deplasmanından kayıpsız dönmeyi hedefliyor. Doğan Türk Birliği’nin tecrübeli çalıştırıcısı Caner Oshan gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, rakiplerinin kaybetmesi halinde sıkıntı yaşayabileceğini, ancak kendilerinin böyle bir durum ve sıkıntılarının bulunmadığını belirtti.

Mağusa maçını kazanmak önemliydi
Geçtiğimiz hafta kazandıkları Mağusa Türk Gücü maçına değinen Caner Oshan, Mağusa Türk Gücü maçından galip ayrılmanın takım adına son derece önemli olduğunu belirtti. Üç haftalık mağlubiyet sonrası öz güvenin alınan galibiyetle yeniden takıma döndüğünü belirten Caner Oshan, Kaymaklı deplasmanına son derece motive bir takımla çıkacaklarını belirtti. 

İyi oyun ve mücadele eşittir galibiyet
Mağusa Türk Gücü maçında oyuncularının mücadele gücünü son derece beğendiğini ve takdir ettiğini aktaran Caner Oshan, iyi oyun ve mücadele sonrası ise galibiyetin farklı şekilde ortaya çıktığını vurguladı.

En iyi şekilde hazırlanacağız
Pazar günü Kaymaklı deplasmanına en iyi şekilde hazırlanacaklarının altını çizen Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, rakiplerinden çekinmediklerini ve kazanmak için Başkent’e geleceklerini belirtti. Ahmet Saygı haricinde takımda eksik oyuncunun bulunmadığını belirten Oshan, moral motivasyon olarak iyi nokta da olduklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 06:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473