banner564

Oyuncularıma güveniyorum

İlk yarıda hedefledikleri puanı toplayamadıklarını aktaran Caner Öshan ikinci yarıda puan olarak daha fazlasını hedefliyor

Oyuncularıma güveniyorum
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Ligin ilk devresini 25 puanla 3. sırada tamamlayan Doğan Türk Birliği’nde ikinci yarı da daha iyi performans hedefleniyor. Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Öshan verdiği demeçte, puan olarak ligin başında daha fazlasını hedeflediklerini, doğal olaraksa ikinci devrede daha iyi bir Doğan Türk Birliği izlettireceklerini vurguladı.

Kadromuz geniş ve yeterlidir
İki sezondur ligde mücadele verdikleri kadro ile yapılanların ortada olduğunu aktaran Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, çoğu kesim tarafından küme düşer gözüyle bakılan Doğan Türk Birliği takımının bugün başarısın ortada olduğunu belirtti. Antalya kampının takıma son derece verimli olacağının altını çizen Öshan, hazır ve dinamik bir şekilde lige giriş yapacaklarının altını çizdi. İlk devre sonunda aldıkları puanın biraz daha yukarında olmaları gerektiğini aktaran Caner Öshan, bunun telafisinin ise ikinci devrede olacağını belirtti.

Kupayı istiyoruz
Ligde rahat konumda olmalarından dolayı kupadaki hedeflerinin sorulması üzerine demeç veren Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Öshan, kupayı istediklerini ve mutlaka finalde yer almak için mücadele edeceklerini belirtti. Kupada mücadele eden takımların ligdeki konumları adına da önem arz ettiğini aktaran Öshan, Doğan Türk Birliği olarak konumları ne olursa olsun final için mücadele edeceklerinin altını çizdi. KTFF Karmasına çağrılan oyuncuları adına ise demeç veren Öshan, son derece gurur ve mutluluk verici bir durum olduğunu, böyle bir olayın ise ilerleyen dönemlerde takımı adına devam etmesini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473