banner564

‘Oyundan memnunum’

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-2 berabere kaldıkları Başakşehir maçını değerlendirdi

 ‘Oyundan memnunum’
banner598
Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde deplasmanda Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktörü Ersun Yanal, takımının ortaya koyduğu futboldan oldukça memnun olduğunu söyledi.
Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyundan memnun olduğunu ve 90 dakika boyunca gole yakın olduklarını belirterek, "Maçın tamamında her iki takımın da kazanmaya yakın olduğu anlar var, bizim avantajımız iki kez öne geçmemizdi. Fakat rakibin kalitesi, deneyimi, öz güveni oldukça yüksek. Yakaladığımız pozisyonlarda rakibi daha fazla zorlayabilirdik. Yeni gelen oyuncularımız ve onların katkısıyla gelişen bir takımız.
Özellikle genç oyuncularımızla farklı bir kadro yapısının başında olduğumuzu düşünüyorum. Belirli bölümlerde ritmi iyi yakaladık. Maç lehimize de sonuçlanabilirdi. Oyuncularımın mücadelesinden oldukça memnunum. Bu oyun her hafta ilerleyecektir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Ersun Yanal, "Oyuncu değişiklikleri için geç kaldığınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Oyun gayet iyi gitti. Hatta Yusuf ile direkten dönen bir topumuz var. Ritim yakalamış bir takımın oyuncu değiştirme zorunluluğu mu var? Bazen 45'te değiştiriyorsanız sihirbaz oluyorsunuz, bazen de böyle eleştiriliyorsunuz. Herkes sonuca göre konuşuyor. Sonuca göre konuşmamak gerekiyor." yanıtını verdi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-2 berabere kaldıkları Başakşehir maçını değerlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2017, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473