banner564

Özgürgün: Bakış açımızı genişlettik

İkinci devre öncesi kadrosunda önemli isimlerle yollarını ayıran GAÜ – Çetinkaya hazırlıklarını sürdürüyor

Özgürgün: Bakış açımızı genişlettik
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Ligin ilk devresini 29 puanla tamamlayan GAÜ – Çetinkaya takımında ikinci devreye yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyor. GAÜ – Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün ilk devrede %100 engellemelerle karşılaştıklarını belirtirken yapılan hakem hataları sonrası ciddi puan kayıpları yaşadıklarını söyledi. Özgürgün, şampiyon olamamaları durumunda ise dünyanın sonu olmadığını belirtti.

Ahlarla vahlarla yürümez
Takımdan ilk devre sonunda öneli isimlerin ayrılmasından sonra ortaya çıkacak olan tabloyla ilgili açıklamalarda bulunan GAÜ – Çetinkaya Teknik Direktörü M.Ali Özgürgün, takımdan ayrılan isimlerin önemli isimler olduğunu ancak özellikle ilk devre ortaya çıkan tablo sonrası ise bakış açılarını değiştirdiklerini belirtti. İlk devrede belli haftalarda takım içerisinde mırıldanma ile birlikte ahlar ve vahların çekildiğini vurgulayan Özgürgün, Çetinkaya gibi bir ekipte ise bu işlerin böyle yürüyemeyeceğini söyledi. Takımdan giden isimler olmasına rağmen yola devam etmek zorunda olduklarını aktaran GAÜ – Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, genç isimlerle yola devam edeceklerini söyledi.

Bu şartlarda şampiyonluk zordur
İlk devre adına yapılan hakem hatalarına değinen Özgürgün, bu hataların devam etmesi halinde ise şampiyon olmalarının oldukça zor olduğunu belirtti. Özellikle ligin ikinci devresinde yarışmacı bir kadro ile ligde mücadele edeceklerini ve bu yarışmacı ruhun engellenmemesini isteyen Özgürgün, bu bağlamda herkesin üzerine düşen görevi yapmasını istedi. 

Genç isimler olacak
Çetinkaya adının önemli bir marka olduğunu maç kazanılacaksa bu kadro ile de kazanılacağını söyleyen Mehmetali Özgürgün, ikinci devrede genç isimlerle ligde yollarına devam edeceklerine dikkat çekti. Takımda yer alan Zihni Temelci’nin gündemde olan transferi ile ilgili olarak da açıklamada bulunan Özgürgün, Zihni Temelci’nin takımdan asla gitmeyeceğini kendileri adına önemli bir isim olduğunu bu nedenle ikinci devrede Temelci ile yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473