banner564

Palaz: Takımdan memnunum

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Gönyeli, hazırlık maçlarındaki performansıyla dikkat çekiyor

Palaz: Takımdan memnunum
banner598
Hamit SAKALLI
Geçtiğimiz Pazar Erülkü turnuvasını kazanan Gönyeli başkanı Mustafa Palaz takımının bu başarısını kutladı ve yeni sezona hazır olduklarını dile getirdi.  Gönyeli başkanı Mustafa Palaz finalde Cihangir gibi zorlu bir rakibi mağlup ederek kupaya uzandıklarını ve bu turnuvayı kazanmanın hiçte kolay olmadığını vurguladı. Gönyeli’nin 5 günde 4 karşılaşma oynamasına rağmen kupayı kaldırma başarısı gösterdiği için oyuncularını ve teknik direktörünü kutlayan Mustafa Palaz, takımdan ve teknik heyetten çok memnun olduğunu belirtti.
Bu arada yabancı futbolcu Mfundo ile prensipte anlaştıklarını ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını belirtirken 2. Yabancı için de arayışların sürdüğünü söyleyen Mustafa Palaz, genç futbolcuları Ahmetcan Temel, İsmail Kovancı ve Necati Çoban’ın kendilerini geliştirme adına kiralanacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 08:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish Power
Turkish Power - 9 ay Önce

Kendi ulkesini ve insanini tanimayan halktan kopuk eski tufek sosyalist yeni cakma liberallerin hayretten hayrete dusmesi normaldir onlar ki duymazlar gormezler sark entelleridirler

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474