banner564

Pes etmek yok

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan zevksiz ve bir o kadar da kalitesiz maçta gülen taraf Çetinkaya oldu

Pes etmek yok
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.
HAKEMLER: Mehmet Sezener-Cem Öksüzoğulları-Evren Karademir
ÇETİNKAYA:Ahmet-Tunç-İ.Faye-Talat-Cahit(dk.70 Çağakan)-Doğukan-Sercan(dk.66 Hakan)-Erdinç(dk.75 Gökhan)-Amodu-Cevdet-Akın
D.TÜRK BİRLİĞİ:Ozan-Ahmet Sönmez-Koral-Münür-Believe-Salih-Emin(dk.74 S. Saygı)-Mehmet(dk.85 Mahmut)-Kenan-Makusa-Aydın(dk.80 A.Saygı)
GOL: Dk.82 Cevdet(Çetinkaya)

Abdullah ZAİFOĞLU
Ligde hedefleri farklı iki takımın mücadelesinde kazanan taraf Çetinkaya oldu ve ikinci yarıdaki iyi başlangıcını devam ettirdi.
  7. dakikada sol taraftan gelişen Çetinkaya atağında Akın süratle rakip ceza alanına girdi. Müsait pozisyonda olmasına rağmen çok kötü bir vuruş yaparak topu farklı şekilde üstten dışarı attı.
  25. dakikada Çetinkaya’dan Erdinç’in kullandığı korner atışında D. Türk Birliği defansı topu uzaklaştıramadı, ceza yayı üzerinde topla buluşan Cahit’in sert şutunda Kaleci Ozan iki hamlede topa sahip oldu. 
  28. dakikada Aydın’ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta Kenan’ın şutu Ahmet’ten döndü, İ.Faye topu uzaklaştırdı. 
  44. dakikada D.Türk Birliği’nden Believe’nin kornerden gelen topuna A.Sönmez kafa ile vurdu top üstten dışarı gitti.
  63. dakikada Salih’in sol taraftan yaptığı ortada Çetinkaya defansından seken topa ceza alanı dışından sert vuran Aydın oldu. Kaleci Ahmet yerinde bir müdahaleyle rakibine gol şansı tanımadı.
  82. dakikada Çetinkaya öne geçti. Bu dakikada rakibinin çok fazla adamla ileriye çıktığı bir dakikaydı. Ani gelişen Çetinkaya atağında günün başarılı adamı Amodu topla rakip ceza alanına girdiği anda müsait pozisyondaki Cevdet’i gördü. Cevdet de şık bir vuruşla topu ağlara yollayınca Çetinkaya 1-0 öne geçti. 
  90+1’ci dakikada Çetinkaya ceza alanında rakibinin müdahalesiyle Kenan yerde kaldı, hakem pozisyonu devam ettirince D.Türk Birliği futbolcular bu pozisyona uzun süre itiraz etti. Ancak karar değişmedi. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca kazanan Çetinkaya oldu ve puanını 13 yaptı. A-2 gençler maçını Çetinkaya gençleri 2-1 kazandı.


Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474